Bat nisan

3.4 ay olmayabilir diyolar ama Allah ne zaman isterse o zaman olur. Belli olmaz. Regl donemime 5.6 gun var ama farkli belirtiler var her zamankinden. Insallah canim yaaa hepimize gelsin bebisler

3.4 ay olmayabilir diyolar ama Allah ne zaman isterse o zaman olur. Belli olmaz. Regl donemime 5.6 gun var ama farkli belirtiler var her zamankinden. Insallah canim yaaa hepimize gelsin bebisler
Ben hiç korunmadim 8 ay oldu bekliyorum olacağı varsa olur sıkma canını bu ay bendede farklı belirtiler var o yüzden umutlandim ama bugun ağrılar arttı biraz kırıldı umutlarım inşallah gelir bebisler umutla bekliyorum

Arkadaslar doktora gitim 13mm olan yumurtam 4 gunde 21mm olmus doktorum catlatma ignesi verdi ama sonra eczanede kalmamisti ve ucreti cok pahali ydi doktora tekrar gittim durumu belirtim istersen kullanma normal catlayabilir seni normal takip ediyorum ben zaten dedi ins catlar ya catlamasi icin ne yapabilirim?

Çörek otu, bal, incir kurunu bir araştır istersen cnm. Ben kullanmadım ama burda okuduğum kadarıyla yüm çatlatmak için kullanıyorlar

Çörek otu, bal, incir kurunu bir araştır istersen cnm. Ben kullanmadım ama burda okuduğum kadarıyla yüm çatlatmak için kullanıyorlar
Ben corek otu bal tarcin i klomeni icerken kullandim o yumurta gelisimi icin iyi oluyor diye kullandim ama catlatmak icin diye okumamistim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…