- Emoji Skoru
- 159
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
doğru oda olabilir 15 gün beklemen lazım ondan sonra halen adetin gelmezse ilaç veriyorlar adet gelsin diye gebelik yoksa ama inşallah vardır da adet olmazsın ama şöyle bişey de var normalde ilişkiden 7 gün sonra bile kana çıkabiliyor ama sen bekle bakalım benimde arkadaşımın idrarda çıktı kanda bi türlü çıkmadı en sonunda çıktığında çocuk 6-7 haftalık olmuştu inşallah seninkide öyledirEn son gittiğimde hamile olmaya bi engel yok dedi folik asit verdi yanlız gec yumurtlamıs olabilirimişim beklenen adettrn önce oyuzden 15 gün beklemem gerekiomus
inş. Öyledir okadar istiyorum ki hayırlısı yapcak bişey yok biz elimizden geleni yapıoruz takdir allahtan senin varmı cocugundoğru oda olabilir 15 gün beklemen lazım ondan sonra halen adetin gelmezse ilaç veriyorlar adet gelsin diye gebelik yoksa ama inşallah vardır da adet olmazsın ama şöyle bişey de var normalde ilişkiden 7 gün sonra bile kana çıkabiliyor ama sen bekle bakalım benimde arkadaşımın idrarda çıktı kanda bi türlü çıkmadı en sonunda çıktığında çocuk 6-7 haftalık olmuştu inşallah seninkide öyledir
yok canım rabbim daha nasip etmedi bekliyoruz bizdeinş. Öyledir okadar istiyorum ki hayırlısı yapcak bişey yok biz elimizden geleni yapıoruz takdir allahtan senin varmı cocugun
Canim seni cok iyi anliyorum 2 hafta once en yakin arkadasim hamile oldugunu soyledi onun icin cok sevinip kendim icin cok üzüldüm ama vardir nasibimizde bekliyordur bizi bir yerlerde üzülme lutfen gorumcene soyle sana dua etsin hamile duasi kabul olurMrb kızlar temmuz ayıda hüsranla sonuclandı bugün bi haber aldım hem sevındım hem üzüldüm aglamamak içşn kendimi zor tutuyorm görümcem hamileymiş o nasıl bi duygu içim sızladı benimke dertleşmek isteyen varmı kafamı dagtmam lazım
Cok zor bi durum ne üzüldüğümü belli edebiliyorum ne sevincimi doktorun bu ay orogestan diye bi şlaç verdi adet olunca baslaycm kullanmaya her namazmda dua ediyorm allahm sen hakkmda hayırlı olanı ver diyeCanim seni cok iyi anliyorum 2 hafta once en yakin arkadasim hamile oldugunu soyledi onun icin cok sevinip kendim icin cok üzüldüm ama vardir nasibimizde bekliyordur bizi bir yerlerde üzülme lutfen gorumcene soyle sana dua etsin hamile duasi kabul olur
Ben de çok yeni görümcemin hamile olduğunu öğrendim onun adına çok sevindim. Bi kaç aydır düşünüyoruz demişti. Allah onlara aratmadı çok şükür. İmsan seviniyor ama içi de bi buruk oluyor ben de ağladım öğrendiğimde ama eşime bi şey demedim yanlıs anlamasın diye. Darısı başımıza.Mrb kızlar temmuz ayıda hüsranla sonuclandı bugün bi haber aldım hem sevındım hem üzüldüm aglamamak içşn kendimi zor tutuyorm görümcem hamileymiş o nasıl bi duygu içim sızladı benimke dertleşmek isteyen varmı kafamı dagtmam lazım
Aynen canm ben de eşime söylemiştim hem sevindim hrm üzüldm diye oda cok üzülüyo ama belli etmiyo hayırlısı inş.Ben de çok yeni görümcemin hamile olduğunu öğrendim onun adına çok sevindim. Bi kaç aydır düşünüyoruz demişti. Allah onlara aratmadı çok şükür. İmsan seviniyor ama içi de bi buruk oluyor ben de ağladım öğrendiğimde ama eşime bi şey demedim yanlıs anlamasın diye. Darısı başımıza.
Öyle canım daha zamanı değil demek ki diye düşünüyorum. Allah bizlere de nasip etsinAynen canm ben de eşime söylemiştim hem sevindim hrm üzüldm diye oda cok üzülüyo ama belli etmiyo hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?