Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallla çocuk söz konusu olunca akan sular duruyo desene :) ilgiyi alakayı azatlmmak lazım ben şimdiden asılıyım mı na pıyım :)
ya da hamileliğin ilk günleri riskli olur mu desem dediğiniz gibi çocuk bi tutunsun rahat bırak babası :)
ya da hamileliğin ilk günleri riskli olur mu desem dediğiniz gibi çocuk bi tutunsun rahat bırak babası :)
yok canım sen yine öalış sonuçta hamileyken dha bi ilgililer sorası yani bebk doğuncası biras tırt oluyo zamnla alışıyosun ilgisizliğe
civao bekliyoz bu arada ben mehtapsizin isimlercanımmm sen dr göründün mü dr bunun için bişey demedimi? dr bize tutunana kadar ilişkiye girmeyin demişti o yüzden öyle söyledim ben
civao bekliyoz bu arada ben mehtapsizin isimler
memnun oldum mehtapcımmm bende fulya
yok kızlar ben cumartesi gidecem doktora daha gitmedim açıkcası bugünlerde ilişkiden bende çekiniyorum
yok kızlar ben cumartesi gidecem doktora daha gitmedim açıkcası bugünlerde ilişkiden bende çekiniyorum
abooowwww 3 ay mı
bencede canım bişicik olmuyo tabi yinede dikkatli olmakta fayda varCanim oglumda dusik tehlikem vd hic bise yoktu cok sukur ama doktorum ilk 3 ay her zaman riskludir iliski onermiyorum demisti
abooowwww 3 ay mı
abooowwww 3 ay mı
Yaaa 3 ay ama biz korkudan 9 ay girmedikk :)) girelim dedik bigun ve 2 saat sonrasuyum gelmisti. bunye de sasirmisti sanirim :)) dogumumada 21 gun vardi dusunn :))