doktor sütten kes derse de üzülme kızın cok küçük degil canım demek ki rızkı bu kadarmıs artık herseyi yiyo kzın sonucta bir de 40ı çıkmadan annesini bırakan bebecikler var onları düşün ve sakın canını sıkma cnm:26:evet canım
hakımızda hayırlısı diyelim allahım olmayanlarada versin inşallah
yani normal karşılanırım değilmi iş yerinde malum büssrürü patavatsız var
tamamen hazırlıksız yakalandım bayb tarafından hayırlısı bakalım doktor ne diyecek belki kızımı sütten kesmemi önerecek
Benim bugunde kasigimda agri var hatta bacagima kadar iniyor ara ara hergun yumurtlamiiyorumdur heralde haahhaaayyyttttt
geldim kızlaaar evdeyim bugün azcık evi temizliyim toparlıyım da giriyim dedim saat 10,30 olmuş yaaa
geldim kızlaaar evdeyim bugün azcık evi temizliyim toparlıyım da giriyim dedim saat 10,30 olmuş yaaa
benimde böyle olduktan 3 gün sonra fln regl oldum seninki neye işaret bilemıyorum tabi:26:
Anti bakk gazim var dedim benimde reglimden once oyleydi dedinn,kasigimda agri var diyorum yine oyle diyorsun yaaa agliycam simdi ama(((
Kizlarr gunaydinn nasilsinizz. antidepreiff kuzin ne kadar tatli masallah. cepten mobil surumle giriyodum gormemistim.
bir hamisimuz daha var sanirimm ohhh ohhh insaallah saglikli guzel bir hamislik gecirirsin
yawrum herkeste her belirti aynı seyden olmaz seninki hamişlik belirtisi fln olabılır regl ve hamilelik belirtileri aynı gibi çünkü:26::26:
Yaa varya ben bu ay kirmizilari gorursem cok buyuk hayal kirikligi yasiycam gercektenn((((
ne yapıyoruuuuz olumlu düşünüyoruz canım kötüyü çagırma lütfen:13:
iyi geceler kızlar yatılı misafirlerim var ondan çok giremiyorum ama ara ara bakmaya çalışıyorum benim bata 1 hafta kaldı ama yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesine 4 gün ben yarın bailarım heralde test yapmayabende göğüs acısı vardı hafifledi diğer belirtiler de geçti tuhaf bi ay geçiriyorum hayırlısı....
günaydınnn
beni de eklermisiniz bat 26 aralık
6 aydır deniyoruz olmadı umarım bu ay tutar en büyük dileğim
ama her ay ümitleniyorum sonra çok zor oluyor
merhaba hanımlar
BAT 31 ekim..adetlerim bazen 28 günde bir bazen 35 günde bir olur
bu sabah kalktım kahvaltı hazırlıyordum,birden kasıklarıma karnımın alt tarafına bir ağrı girdi.iki büklüm oldum resmen dogrulamadım.kasıklarımı tutarak yürüdüm.yaklasık yarım saat sürdü
daha önce hiç boyle bir ağrı yasamadım.
boyle bi sey yasayan var mı sizce ne olabilir?
büyük ihitmal yarın gidip kan tahlili yaptırırım sonucu bigün sora çıkıyor
su ilk 3 ayı atlatana kadar sana temizliği ve buraya gec girmeyi yasaklıyoruuum
ne yapıyoruuuuz olumlu düşünüyoruz canım kötüyü çagırma lütfen:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?