- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
canlarımm şimdi burdan bi arkadası yönlendirdim 10-15 dk ya öğrenicez inşallah müjdeli bi hbr veririm
Canim sirf seni merak ettigim icin ara ara gelip bakiyorum. insallah iyi haber alicaz senden dee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarımm şimdi burdan bi arkadası yönlendirdim 10-15 dk ya öğrenicez inşallah müjdeli bi hbr veririm
Canim sirf seni merak ettigim icin ara ara gelip bakiyorum. insallah iyi haber alicaz senden dee
hadi hayırlısı dı dım dı dım dı dım dı dımmm
kızlar ne güzel şyler yaşıyoruz ben ilk haberi size verdim mesela ...
iyi ki varsınız
hayat paylaşınca güzel..
valla arkadas almış yine biz bilgi veremeyiz demişler ne yazıyo die sordum eğer doğru yeri okuduysa muhtemelen yok 0.04 dedi hepinizide boş yere umutlandırdım
orası neresiyse çok gıcık oldum onlara
bu heves de güzel be canım burda ne güzel hep birlikte yaşamak güzel oldu . ama sen kendin eline alınca yine emin olarak söyle e mi? umarım arkdaşın yanlış görmüştür
evet bu heves bile güzeldi şimdi geldi 0.04 yazıyo herşeyin hayırlısı
valla arkadas almış yine biz bilgi veremeyiz demişler ne yazıyo die sordum eğer doğru yeri okuduysa muhtemelen yok 0.04 dedi hepinizide boş yere umutlandırdım
dur bakalım başka biyere bakmıştır belki yanına geliyo mu arkadaşın
hcg ye bakacak demi kızlar
kendimi neşelendirmeye çalışıyorum
o zaman BATSIN ya la bu dünya :)))
Canim. bende cikiyorum simdiiyi aksamlar iyi eglencelerrr :))))
Himmm hayırlısı olsun canım ne desm ki ((