bu arada biz kış tarifesine geçtik kızlar mesainin iyisi 5 te bitenidir 10 15 dk ya kaçarım ben
oy maşşallah bizimde mesai kış tarifesnde 6 yazın da 7 :) ama 5 en güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada biz kış tarifesine geçtik kızlar mesainin iyisi 5 te bitenidir 10 15 dk ya kaçarım ben
Yahuu ben ayağa kalktıkça başım dönü dönüveriyooo umarım psklojik değildir hadi son yarım saattttt küt küt atıyor kalbimmmmm
yaa çıkmıştır belki de genelde 2 saat derler fix ...arayıp mı öğrenicen napıcan nasıl alıcan sonucu ???
Yahuu ben ayağa kalktıkça başım dönü dönüveriyooo umarım psklojik değildir hadi son yarım saattttt küt küt atıyor kalbimmmmm
yaa çıkmıştır belki de genelde 2 saat derler fix ...arayıp mı öğrenicen napıcan nasıl alıcan sonucu ???
canlarım ben ccıkıyorum yarın sabah görüşürüz
test 2 saatte çıkıyomuymuş bende yarın kan vericem de merak ettim..
yahuu ben ayağa kalktıkça başım dönü dönüveriyooo umarım psklojik değildir hadi son yarım saattttt küt küt atıyor kalbimmmmm
çıkmış yani öyle mi??? süper arkadaşına söyle koşsuntlfnla bilgi vermiyomuş uyuzlar aldırmam lazım bi arkadaş dışarıda o uğrayıp alıcak
test 2 saatte çıkıyomuymuş bende yarın kan vericem de merak ettim..
öğrende halay çekerek ayrılayım işten daha evde moduma girip kk ya girene kadar halay biter yaww
çıkmış yani öyle mi??? süper arkadaşına söyle koşsun
söyledim de mıymıntı ne zamanı bulur gitmesi bilmiyorum ooffff yerimde duramıyorummmm
öğrende halay çekerek ayrılayım işten daha evde moduma girip kk ya girene kadar halay biter yaww
oy maşşallah bizimde mesai kış tarifesnde 6 yazın da 7 :) ama 5 en güzeli
bizim tarife de 7/24 :dd hiç bitmiyo :d
benimde çıkmam lazım da şu haberi bekliyorum yaa umarım güzel bi haber verir bize
kızlar ben çıkıyorum yaaa maalesef ama tlfndan girmeye çalışıcam fırsatım olursa kendinize dikkat edin yarın güzel haberlerle görüşmek üzere esenkalın