Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki 29 kasımdı canım
genelde hisler doğru çıkar aama inşallah yanılıyosundur. sonuç ne zmaan çıkacak?
alacağınız olsun hiçbiriniz bi menü önerisinde bulunmadınız neyse zaten karar kıldık kısır ve et kavuracaz
bu arada ben lavaboya gittim resmen yumurta akı geldi neler oluyor ya günüm geçti bu akıntıda neki daha önce hamile kaldım unuttum galiba hatırlamıyorum böle bişeyi acaba yumurtam yenimi çatlıyor
alacağınız olsun hiçbiriniz bi menü önerisinde bulunmadınız neyse zaten karar kıldık kısır ve et kavuracaz
bu arada ben lavaboya gittim resmen yumurta akı geldi neler oluyor ya günüm geçti bu akıntıda neki daha önce hamile kaldım unuttum galiba hatırlamıyorum böle bişeyi acaba yumurtam yenimi çatlıyor
muhtemel doğum tarihin sankı azıcık gec gibi geldi bana sankı daha erken olması lazımdı:44:yanlışta bilio olabilirim tabi
inşallah canım beklediğin habere kavuşursunişte benimde tam böyle oldu ovu testi yaptım dün o çift çizgiydi az önce kan verdim bekliyorum 2 saat sonrayı 3 gun var bat'a
adetin yakınsa ya da geçmişse o akıntı hamilelik belirtisi olabilir cnm
o akıntı bende de olduu sen de hamile olabilirsin bakk yumurta akı gibi afedersin sünüyo baya :)
iyiymiş ya deniycez artık ne yapalım.:) cok az kalmıs oluyor ozaman hemen dus almayın dıyorlar.bzde işten gelınce hemen işe koyuluverıorz yatıormda yatıorm snra gece 1 de dus alıp yatıorm obıle yetmıyor sanıyorm:)akşam 8-9 gibi uyku sabah 5 te iştima yarı uyur yarı uyanık artık erken kalkan yol alır unutmayınız
cnm ya benmde annem hamile 7 ayı bitiyor.:)yeni hamişimiz hayırlı olsunn. 6 gün kala öğrenen kimdi nickleri karıştırıyorm ama benimde 7 gün var bişi çıkmadı :
doktor istrsen klomen kullanalım dedi ben de yok dedim iyi o zaman 1 seneye tamamla öyle gel dedi
iki bayan gelmiş kontrole anne kız. kızı yeni doğum yapmış annesi de hamile olduğunu öğrendi kadın şoka girdi resmen :
hahah harıkasın canım ya:)ben o işi kapattım bu ay iyi çalıştım :128::128::128:şuan beklemedeyim cicim
kızım sabah namaza kalk arkasına adamı çarp işe kadar yat benim yöntem oydu
kızlar bana ovülasyon testi ismi verebilirmisiniz bu ay kullanmayı düşünüyorum da
kızlar bana ovülasyon testi ismi verebilirmisiniz bu ay kullanmayı düşünüyorum da
benimki 29 kasımdı canım
inşallah canım beklediğin habere kavuşursun
aminn canım inşallah rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bıraskmasın inşallah umarım senden de müjdeli haber alırız
inşallah canım beklediğin habere kavuşursun
canlarım tam kalkıyordum birden geldi adet oldum sandım bebeyaz resmen yumurta akı gibi yoğundu
bilmiyorumki takvime yazdım otomatik hesaplayıcılar öyle hesapladı sad 04 Kasım
amin canıminşallah canım beklediğin habere kavuşursun
aminn canım inşallah rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bıraskmasın inşallah umarım senden de müjdeli haber alırız
evet ama düzensiz eşime mesaj attım test alacak yarın sonucu bildiririm kasıklarımda ağrıyor sol kasığım resmen batıyorya iyi de 1 aralık diilmi senin bat? git de bi kan da sen ver kuzum
ben de laboquick ve galenik markaları kullandım cnm
regl döngün kısa sanırım bana göre ondan evet ben de baktım dediğin gibi çıkıyor hayırlısı canım sağlıkla alırsın inşallah kucaına tarih önemli değil önemli olan bebiş
ya iyi de 1 aralık diilmi senin bat? git de bi kan da sen ver kuzum
ben de laboquick ve galenik markaları kullandım cnm
regl döngün kısa sanırım bana göre ondan evet ben de baktım dediğin gibi çıkıyor hayırlısı canım sağlıkla alırsın inşallah kucaına tarih önemli değil önemli olan bebiş
evt 26 gün :)
bu arada eşim aradı aldın mı test yaptın mı diyeee yyooo yapmadım dedim idrarda çıkmaz biraz bekleyin dediler dedim biraz daha bekleyecem dedim hahaha
akşam bi süpriz yapmak istiyorum yüz ifadesini görmek istiyorum ...