- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
ben iyiyim tatlım sen nasılsın ???
bende iyiyim cnm ne olsun ev işleir ödürdü beni. yeğenimiz nasıl annesini zorluyo mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iyiyim tatlım sen nasılsın ???
idrarı bir kaba topluyosun üzerine limon damlatıyosun limon dibe çöküyorsa hamilesin demekmiş
bir de idrarında yüzen pul gibi bişiler varsa da aynı
önce baktım 2-3 tane pek nadir pul var sonra limonu sıkınca aşğıdan hiç yukarı çıkmadı zaten
Kizlarrrr merhabaaa nasilsinizzz
bugun islerim vardi disarida giremedum cook ozledim hepiniziii.
gecmisi okumam lazimmm unsallah iyi habdrler vardur
aynen yaaa belim ağrıyor çok sıkışıyorum kasığıma ağrı giriyor ayy bilmiyorum pskolojik mi ne anlamadım çok istiyoruz ya
dur tatlım naptın 10 gün kala moral bozmaktan başka işe yaramaz şimdi böle yapmaya kalkarsınız bat gelip regl gelmeyince de bekleyelim dersiniz
ben bugün kafamı kaldramadım gözlerim kapanıyor ayağa kalkınca başım dönüyor çok güzal yaa darısı başınıza kızlarrrr
belirtiler psikolojik olabilir :) çok takmamaya çalışyorum ama bi yandan da bebişim varsa diye hareketlerime dikkat ettiğim için aklımdan çıkmıyo
armenacım doğru söylüyon walla :) ama bat gelip regl gelmezse dayanamam test yaparım zaten ben testi yaptığım gün hasta oluyorum hemen
kızlar akşam eczaneden test alıcam inş hangisini alıyım isim verebilirmisiniz?
cnm regl oldun mu tekrar test yaptın mı?
Selam kızlar.. Adet gören arkadaşlarım lütfen üzülmeyin, Allah hayırlısını versin. bende bugün kan testi yaptırdım 82 çıktı.. henüz 3 haftalık felan benimki (çok erken adet gördüğümden çabuk öğrendim ben) ama normailmi bilemedim.. 5 haftalık felan olsun öyle gidicem doktora kese görünmez daha öncesinde..
hoşgeldin tatlımmm gayet iyiyiz sen nasılsın ??? hem iyi hem de olumsuz hbrler var oku bakalım sen
Canim dedigin hibi 3 haftaliksa deger cok iyi. tebriklert :)))
Liliye cok sevindim. regl olan arkadaslar insallah bu son regliniz olur.
bu arasa dun esim ozur filefi baristik. ee tabi calismada okdu. gerci daha erken ama olsun :))
hayırlı olsun çok sevindim
Merhaba ilgaz sanurim yeni katildin aramiza hosgeldinn:))
tamam cnaım 31 i yazıyım ovu testi uygula kesin kaçırma
Canim dedigin hibi 3 haftaliksa deger cok iyi. tebriklert :)))
çok teşekkürler canım, darısı sizlerin başına inşallah.. eşinle iyi olmana çok sevindim, Allah bozmasın aranızı