armena tabrikler tatlım inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın darısı izim başımıza inşallaaaaaaahtatlım bu arada sendeki değişiklikleri yazsana bize yani gögüste hassasiyet falan varmı ?
Armenaaaaa gozun aydin tatlimm coookkkkkkk sevindim naaaberrr ben demistim bu listedekilerin hepsi hamis kalacak (insaaallllaaahhhh)ayyyyy nasil sevindim yaaaaa allahim kucagina almayida nasip etsinn insalllahhh coookkkk sevindim seni dusunemiyorum esine soyledinmi?
Ya bu ayin 20 sinden bu tarihe kadar bati olanlardan ses seda yok hic hadi armena basi cekti arkasi gelsin artik hamile haberi almak sevke getiriyor insani:))))))
valla cnm ya hamiş haberi duyunca heyecan yapıorum bende
ya baktım ben tatlım da hepsi en son 24ünde topiğe gelmiş başka biyere de uğramamışlar değilse çekicem kulaklarınıYa bu ayin 20 sinden bu tarihe kadar bati olanlardan ses seda yok hic hadi armena basi cekti arkasi gelsin artik hamile haberi almak sevke getiriyor insani:))))))
armenacım haftaya fln bulantıların baslar tahmınımce inşallah seni çok zorlamadan gecırırsn bu dönemı üstelik çalısıosunben kızımda ilk 3 ay domatesten tiksinmiştm resmen
Aynen canim bu ay bende cok umitliyim icimde olucak diye bir his var hepimiz hamis olucaz inaniyorum ben:))))
ben burdayıımm sürekli takipteyim benim batımm 29 yani yarıınn :18:
Sen ne zaman yapmayi dusunuyosun testi ayyy ne sabir sizdekide hayran kalmamak elde degil:)))))
cancazıııım benım daha birkaç günüm varyoksa ben simdiye cooktan yapmıstm testi
Olsun yap bir tane ne kaybedersin bazilari batina bir kac gun kala ogreniyo bende bir kac gun kala basliycam hergune bir test hihoyyttt
kız dur gaza getirme şimdi beni
Canimm simdi baktim batina bes gun var daha sen 2 3 gun daha bekleyebilirsin bu durumda kusuruma bakma ben senide ay sonu diye hatirliyordum:))
Olsun yap bir tane ne kaybedersin bazilari batina bir kac gun kala ogreniyo bende bir kac gun kala basliycam hergune bir test hihoyyttt
kasıklarıım aynı adet olmuşum gibi agrıo bacagıma vuruyor hatta agrısı :18::18:şu belirsizlik beni gıcık ediyorrr
yook kuzum olurmu ben kendimi biliyorum p.tesi kan tahlili yaptırcm allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?