- 27 Haziran 2012
- 758
- 1
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz armena bebişine cook iyi bak
görüşürüz canım tamam gözüm gibi bakarım kuzuma
öpüyorum çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz armena bebişine cook iyi bak
armenacım tebrik ediyorum tatlım Allah tamamına erdirsin
darısı da bizlerin başına bizim için dua et
birde kan sonucun kaç çıktı ben göremedim de
aynen tatlım bencede iyi geliyor hamiş haberi almak ama bende dahil daha henüz net olmayanlar var:)Ya bu ayin 20 sinden bu tarihe kadar bati olanlardan ses seda yok hic hadi armena basi cekti arkasi gelsin artik hamile haberi almak sevke getiriyor insani:))))))
kasıklarıım aynı adet olmuşum gibi agrıo bacagıma vuruyor hatta agrısı :18::18:şu belirsizlik beni gıcık ediyorrr
sağol canım amin tabiki de darısı başınıza Allah ım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
177 çıktı tatlım beta hcg
sağol canım amin tabiki de darısı başınıza Allah ım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
177 çıktı tatlım beta hcg
bende dayanamadım işten çıkıcan gittim aldım test, şimdi yaptım ve sonuç negatig tek çizgi :26:
canım hamileymişsin çok çok mutlu oldum tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
Canimm tebriklerr. insallah guzel bir hamilelik gecirip hayirlisiyla kucagina alirsin bebisinii
Naber taze hamiş
günaydın kızlarrr
günaydınnn iremcimmm..
Günaydın forumdaki herkesseee :))
enerjik miyiz bugün?
efettt bugünde gelsin bir hamiş haberide bizede gelsin sıraaaa yaaa
günaydınnn kızlarr acılısı ben yapıyorum galıba:) ben dün gece bir ovulasyon bırde gebelık testı yaptm gebelık bariz tek ovulasyon testide bariz çift cizgi cıktı kızlar???:S
sıra sana da geliyomuş gibi hissediyorum :))