- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 45
valla ya
umut sende ki idrar durumu devam ediyor mu?
evt yaa etmez mii , gidiyorum biraz oluyo, ve sonra birden kesiliyo ..:44: ya senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ya
umut sende ki idrar durumu devam ediyor mu?
iyi ki hakknda kötü bise dememişim,, yoksa görecektin beni şaka şaka
bırakma beni , zaten çok duygusalım bgün ağlamak geliyo içimden
yaa keske yakın olaydınız biriniz, hemen alıp gelirdiniz bana
evt yaa etmez mii , gidiyorum biraz oluyo, ve sonra birden kesiliyo ..:44: ya senin?
Afferim enişteye baksın sana tabi çocukLARININ anasısın en de olsa sıcak su bal limon yapmadın mı bakıyım sen? bak kızlar sirkeyle bal diyo bir denesene.bitki çayı çok tüketme benceefeniiim cümleten günaydıınsu grip bütün gece uyutmadı nefes alamıyorum resmen öksürmekten karnım patlıck sanki:2::2:hamiş olma ihtimaline karsı ilaçta alamıyorumneyse sabah kocişim saolsun taze meyve suyu sıktı bana azıcık kahvaltı yapınca kendime geldim gibiisizler iyisinizdir inşallaaah kırmızıları görmeyecegimiz bir gün olsun
sana da günaydın canım....geçmiş olsun sana.....bende hala gelen giden yok...tam 8 gün geçti yaw yoksa bişey olsam artık
bugün armena'nın batı..Allahım noluur arkadasımın yüzünü güldür AMİİN..
Selam kizlar benim bat ayin 10u sizce hala calisayimmi
armena hala gelmedi acaba kan vermeye fln mı gitti ben ondan cok heycanlanıyorum bana noluyosaa
gunaydın kızlar naıslsınız ben geldimm
dün benim BATımdı.. ve gelen giden yok çok şükür de..
ben bgün fenayım yaa..
midem bulanıyo, bazen tam geldi gelicek diyorum ama bisey yok..
basım dönüyo, bazen yürüdüğmde, bazen otururken de.. kafamda basınç yapan bisey var sanki :s
atesim de çok ,belimde ağrıyor bazen sırtıma vuruyo.. yatsam yatamıyom sanki..
Allahım haftasonunu nasıl getiricem ben yaa..çabucak günler geçse de bi bilsemm
ya kendimi iyi hissedersem, test almaya gdicem de,:26:gerçi idrar testlerine de güvenmiyorum, daha erken ya, dün bir bugün iki desek, bgün çıkar mı ki :26:yoksa haftasonuna kadar nasıl beklicem uff yaa , haftasonu kan vermeyi düsünüoyrm Rabbimin izniyle..
ya cnm benm, dün bir bugün iki desek, idrar da da çıkar mı ki.. çok yeni olduğunu düşünürsek, anca kan da yapabilsem dicem ama, burada yok ki kan da baktıracağım bi yer.. uff yaa haftosunu nasıl gelicek gelmiyoo
Afferim enişteye baksın sana tabi çocukLARININ anasısın en de olsa sıcak su bal limon yapmadın mı bakıyım sen? bak kızlar sirkeyle bal diyo bir denesene.bitki çayı çok tüketme bence
Bir de kan tahlili mi yaptırsan ki cnm ya ya da dr a git baya geçti çünkü :44:
AMİN AMİN AMİN hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH güzel Allah ım hepimiz hamiş olalım
1-2 gün daha olabilir bence cnm
ya senin içine mi doğuyo noluyo ben anlamadım arkadaş yawww
Beklemek zor cnm ya hepimiz bekliyoruz Allah sonumuzu hayıretsin yani tabi ben de seni etkilemek istemem ama bi idrar testi yapsan mı ki silik falan çıkar en kötü çıkmazsa da zaten beklemedeyiz iki gün sonra bidaha yaparsın umut bitmez bizde dimi ama
yawruu yaptım yaa öküz gribi mi oldum ne yesem içsem kesmioayrıca benim kalbim temizdr sekerim
antidepresif hatun arada bir bizim topiğede baksan nasıl olur
gamyoncu, topik sahibi o topik senin bu topik benim geziyoreeeee
kızlar ben azıcık uzanayım sonra görüşürüz yıne
aaaa hayırdır kuzum uykun mu var ??? ya ne kadar uyucan ??? ya benim sonucum belli olduğunda burda olmazsan
Armena Cumaya kadar sabredip sonra kan tahlili yaptırcam...yarın bir daha test yapayım da canım..gün geçtikçe heyecan basıyor
sen ne zaman test yapıcan ki
anladım cnm en güzeli aslında sabretmek ben yine erkenci davranıyorum sanırım bugün ya benim bat ben de sabah kan verdim sonucu bekliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık Allah bilir
anladım cnm en güzeli aslında sabretmek ben yine erkenci davranıyorum sanırım bugün ya benim bat ben de sabah kan verdim sonucu bekliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık allah bilir
hayırlı haberler verirsin inş. canımm
öğle arası gidip mi alcan ....
inaşallah canım inşallah
evet cnm 12 gibi giderim heralde kalbim pırpır ediyo resmen ya bukadar ümitlenmek istemiyodum bu sefer sonra negatif çıkarsa üzüntüsü de bu kadar yoğun oluyo çünkü korkuyorum valla :44::44::44::44::44:
Iyi düşün güzel şeyler olsun, rabbim gönlüne göre versin inşallah...