- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
günaydın canımm
nasılsın nasıl gitti çalışmalar?? baban geldi mi?
canım babam yarın aksam gelıo calısmalar devam edio tabikiisen nasılsn hiç konusamıyoruz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımm
nasılsın nasıl gitti çalışmalar?? baban geldi mi?
günaydın canım rüyan hayra çıksın inşallahgünayddııınnnnn yawrular ve biricikkk hamişlerrrrrr
canım ya dün doktora gittim çok sinirlendim ve geri geldimcnm dün oldu mu peki çalışma? Eğer olduysa yarın sabahtan olur sıkıntı yok sen ovu testini yarın da yap yine koyu çizgi görürsün büyük ihtimalle çizgin silikleşene kadar bırakma testi yapmayı Ama bişi sorucam sen testi ne ara yaptın ki daha saat çok erken???
Ooohhh hayırlı olsun canım allah ım sağlıkla kucağğına almayı da nasip etsin inşallah
:119::119::119::119::119:
önceki yaşadıkların için geçmiş olsun cnm ama bence bir an önce dr a git kan tahlili yaptır ve dr kontrolüne gir belik progestan falan verir gecikmeden git dr a
Tatlım bir dr a gitsen artık allah korusun belki başka bir durum vardır geciktirmeye gelmez sağlık bu
günaydın canımgünaydıın kızlaar
günaydın ilk göz ağrım topiğimm hamişlerimiz çoğalmış hayırlı olsun darısı hepinizin başına
canım babam yarın aksam gelıo calısmalar devam edio tabikiisen nasılsn hiç konusamıyoruz artık
oh oh çoğalsın çoğalsıngünaydın canım rüyan hayra çıksın inşallah
canım ya dün doktora gittim çok sinirlendim ve geri geldim
Neden sinirlendin ki canım noldu???
günaydın canım
evet çoğalıyo canım
ay evet yaaaa grşemiyoruz ki hiç konuşalım :44::44::44: ben zar zor girebiliyorum girdiğimde sen başka bi yerde oluyorsun falan filan :44::44::44: neyse cnm ben her fırsatta hem senin topiğe gelmeye çalışırım hem de buraya çözeriz böylece
aslında çok şükür çok iyiyim ama bir bulantı hali var garip ... yani çok şükür yine ki kusma falan yok ama sürekli ve hafif hafif bir bulantım var akşama kadar geçmioo :44::44::44:
onun dışında gayet iyiyiz yarın öğlen olmasını bekliyoruz dr a gtmek için tekara görüp duymak için bebişimizi işte inşallah çalışmalarınızın sonucunu alırsınız tatlım siz de bir de oğluşunuz olur ooohhhh mis
bu arada kızlar yayıneviyle anlastm ocak ayındn itibaren editör oluyorum inşallah bu iş bana uğurlu gelir
olsn o bulantılarla bebeğin ben burdayım dıo annesiayrıca hamilelerin duası kabul olur kızhayırlısını versin rabbim ama insan olmayanı ıstıyo işte inşallah benımde bir oğluşum olur
anaaam ne yayınevi buu ne editörlüğü kııız ayyy hadi bakam editöriçemm hayırlı uğurlu olur inşallah 2012 bitmeden sana bi kıyak daha yapmış
ooohhh hayırlı olsun canım Allah ım sağlıkla kucağğına almayı da nasip etsin inşallah
::119::119::119::119::119:
4:
tebrik ederim canımmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Canim seni agustos annletinde gordum :))) bende hayirlisiyla agustos annesi oluyorum.günaydın ilk göz ağrım topiğimm hamişlerimiz çoğalmış hayırlı olsun darısı hepinizin başına
bu arada kızlar yayıneviyle anlastm ocak ayındn itibaren editör oluyorum inşallah bu iş bana uğurlu gelir
doublebump cım koydum zaten
Canim seni agustos annletinde gordum :))) bende hayirlisiyla agustos annesi oluyorum.
tebrik ederim canımmm aramıza hoşgeldin..
cnm dün oldu mu peki çalışma? eğer olduysa yarın sabahtan olur sıkıntı yok sen ovu testini yarın da yap yine koyu çizgi görürsün büyük ihtimalle çizgin silikleşene kadar bırakma testi yapmayı ama bişi sorucam sen testi ne ara yaptın ki daha saat çok erken???
ooohhh hayırlı olsun canım Allah ım sağlıkla kucağğına almayı da nasip etsin inşallah
:119::119::119::119::119:
önceki yaşadıkların için geçmiş olsun cnm ama bence bir an önce dr a git kan tahlili yaptır ve dr kontrolüne gir belik progestan falan verir gecikmeden git dr a
tatlım bir dr a gitsen artık Allah korusun belki başka bir durum vardır geciktirmeye gelmez sağlık bu