- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinnn kizlarrrrrrr hava cok guzel burdaa icim acildii
kızzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm kesin sonuç çıkmak zorundayım öptüm herkesi
kızlar günaydın bugün büyük gün idrar testi yapmadım acaba nöbette kan testi mi yapsam pazartesiyi mi beklesem ne diyosunuz idrarda çift çizgi görüp mü kan versem offf bilemedim ya korkuyorum negatif şeyler görmek istemiyorummmm
Eki Görüntüle 576030
kızlar laboquick marka test yanlış çıkma olasılığı varmı.... Kimseye söylemedim .. Cvp veririmisiniz lütfen
Kızlar başka marka testte yaptım yine pozitif... Allah hepinize nasip etsin inşallahhh
saol cnm olmassam bakem vereyim bari bugün negatif megatif nasip kısmet zaten olcak olduktan sonra verecem bakalım hadi hayırlısı nöbetten güzel haberlerle dönerim inşallah
canım hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik diliyorum.
neyseki yanlış değilmiş idrar testin, çok şükür.
düşükten sonraki ilk adet dönemim biraz tuhaf olunca
2 laboguick test kullandım, pozitif çıktı.
aynı gün kan testi yapıldı, negatif.
ertesi gün yine 2 tane test yaptım (yine laboquick), yine pozitif.
ve sonuç hamile değilmişim, testler yanlış çıoktı.
başıma gelmez diyordum ama geldi, laboquick test yanlış sonuç verdi.
halbuki eylül ayında hamile olduğumu yine laboquick marka test ile öğrenmiştim
yani bilinmiyor, bazen yanlış sonuç verebiliyor demek ki, en garantisi kan testi, şimdilik.
eveeetttttttt burdada öyleeeee ama işte olmak benim içimi yinede kapatıyo hehehehe okuldayken hiç kaçmadım ama şimdi imkanım olsa işten kaçardım ahahahahahaha
kızlar günaydın bugün büyük gün idrar testi yapmadım acaba nöbette kan testi mi yapsam pazartesiyi mi beklesem ne diyosunuz idrarda çift çizgi görüp mü kan versem offf bilemedim ya korkuyorum negatif şeyler görmek istemiyorummmm
Kizlarrrr nerdesinizz ayollll :)))
Kizlarrrr nerdesinizz ayollll :)))
Gel kuzummm gellll
sesimize geeel
Orasi neresii kizlarrr kaybolmayimm sonraaa:))))) bende baya gec ses vermisim gerci cagriniza :))