- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
istenmezmi kuzumm yaaaaa
Oyle canim :))) zaman azaldikca hic gecmito sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istenmezmi kuzumm yaaaaa
Gecmis olsun canimm. sicak biseyler ic iyi gelir
kızlar idrarımda büssürü pul var nasıl diyim sanki simler olurya parlak onların toz hali gibi daha önce hiç görmemiştim
ben 15*20 gündür görüyorum halende var neki bunlar bilmiyorum
galiba yediğimiz içtiğimiz şeylerle alakalı dün zeytin yağlı yediydimde
bilmemhımmm ben yemedm ama acaba üşütüyomuyuz kiii
kızlaaar sonuçlar en geç 10-15 dakika sonra belli olucak aayyy heyecandan ölüceeeemm
bilmem
seni bilmem ama biz öldük meraktan
kızlaaar sonuçlar en geç 10-15 dakika sonra belli olucak aayyy heyecandan ölüceeeemm
siz öyle diyonuz da ben düz mantık 10-15 i görünce 1015 die okuyup oynadım iyimi
slm kızlar
malum ıkı gun once negatıfı görup adet olmuştum. dr a gidip hormon tahlıil oldum. sonuçları yenı aldım netten ve burdan bıraz araştırdım lh fsh den fazlaysa pko ihtimalı varmış. benım fsh 6 lh 10.5 çıktı yarın doktora göstereceğim.
ınş bı sorun yoktur ve ınş çok uzun sure beklemek zorunda kalmam
bekleyen arkadaşlar ınş mujdelı haber verırsınız
kızzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm kesin sonuç çıkmak zorundayım öptüm herkesi
kızzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm kesin sonuç çıkmak zorundayım öptüm herkesi