kızzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm kesin sonuç çıkmak zorundayım öptüm herkesi
kızzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm kesin sonuç çıkmak zorundayım öptüm herkesi
Eki Görüntüle 576030
kızlar laboquick marka test yanlış çıkma olasılığı varmı.... Kimseye söylemedim .. Cvp veririmisiniz lütfen
kuzum biz burda ikinci çizgi silik çıksa halaya duruyoz bu çizgi ben burdayım diye bağırıyo resmen bence en kısa zmanda kan testiyle kesinleştir hayırlı uğurlu olsun tekrardan (darısı bize darısı bize darısı bize)
armeenaaa kendimi hamile listesinde görmek istiyorum attt beniii aşağı sıralaraaa :)
Eki Görüntüle 576124
kızlar bu akşam hiç tutmadan yaptığım idrarla çıkan sonuç bu 12. testim falan
yarın kan testini tekrarlıyacağım cumartesi yaptırdığım negatifti 1.2... bakalım idrar testleri mi bozuk yoksa laboratuar hatası mı...
Kızlar başka marka testte yaptım yine pozitif...Allah hepinize nasip etsin inşallahhh
Eki Görüntüle 576124
kızlar bu akşam hiç tutmadan yaptığım idrarla çıkan sonuç bu 12. testim falan
yarın kan testini tekrarlıyacağım cumartesi yaptırdığım negatifti 1.2... bakalım idrar testleri mi bozuk yoksa laboratuar hatası mı...
günaydınnnnn avratlarrrr nasılsınız bakeeemmmm
yeni hamişlermiz hayırlı olsun sabah sabah oynattınız beniiii gelin bakım hepiniz yanımaaaaaaa bi el verin bi sürtünün bişi yapın bizde kalalımmmm hamişşşş sornada toplu doğum isteriz
şimdide hamiş olmayanlar gelsin bakimmmm halaya durcaz teyy teyyyyy teyyyyy
günaydın kızlar................
günaydıın yawru nasılsın kız herkes teker teker hamiş kalıo biz ne olcaz baakalım
günaydın kızlar................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?