eeeeeeeeeeeee heyecan yaptırıyom accık merak edin ayol
gunaydın kızlar
ınş hamılesındır cnm
malum ben değilmişim. akşamına adet oldum. belkı yerleşme kanamasıdır dıye umıt etmıştım ama....sankı aylardır beklıyomuşuz gıbı uzulduk ıkımızdeALLAH ım çok aratmasın kımsye
inşallah tatlım vardır bayb
akıntıysa yerleşme olabilir ama adet gibi yoğunsa erken adet olmuşsun dimektir
gunaydın kızlar
ınş hamılesındır cnm
malum ben değilmişim. akşamına adet oldum. belkı yerleşme kanamasıdır dıye umıt etmıştım ama....sankı aylardır beklıyomuşuz gıbı uzulduk ıkımızdeALLAH ım çok aratmasın kımsye
günaydın kızlar yarın adet günüm ilk defa dünden beri kahverengi akıntılar oldu sizce neden olabilr
umudunu kırmak istemem ama bende kırmızıların habercisidir genelde, bende cumadan beri kahverengiydi sonunda geldi kırmızılar , sende ilk defa oluyosa inşallah bebişin habercisidir.......
Bu arada kırmızıların gelmeside ne büyük nimetmiş acayip stres yaptırdı bana (bu cümleyide kurdurdu bana ya ayrıca pess)
negatif
Gunaydin kizlar. az once test yaptim negatif ciktiii(( bat haftasonu erken diye cikmamistir dimi ((
eeeee kırmızılar nerdekiiiii :44::44::44:
canım daha var belki idrara geçmemiştir güzel düşün güzel olsun inşallah bu hafta bihaberi alıcaz
arkadaşlar günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahın izniyle 12.12.12 benim günüm inşş bi aksilik çıkmazsa test yanlış değilse çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))
Insallah canimm yaa keske hic yapmasaydimm(
Canimmm tebrikk ederimm cok sevindomm. sonunda halayaa durabilicazz hadii toplasinnn:)))
arkadaşlar günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahın izniyle 12.12.12 benim günüm inşş bi aksilik çıkmazsa test yanlış değilse çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))
Alllahhhıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana geliyorummmmmmmmmmmmm
dıppptıııssss dıpppttıııısssssss dıııpppppttttııısssssss teyyy teyyy teyyyyyyyy
yeeehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dıptısss dıptıııssssssssssssssss
tebrik ederim cnm benimmmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn
şimdik sen bi kenarda otur halayda yanlışlıkla çarpmayalım sana biz tepiniriz senin yerine
sağol canım ama umarım doğrudur ikinci çizgi silikti bugüne kadar ikinciyi görmemiştim cuma günü kan testi yaptırcam kanda da çıkarsa dünya aleme duyurcam daha sizler hariç kimseye demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?