sağol canım aay siz daha bi heyecanlandırdınız benii olmaaazz başı çekmem lazımmmm teeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy leeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))::)):
heleeee helleeeeee teyyyyyyy teyyyyyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım aay siz daha bi heyecanlandırdınız benii olmaaazz başı çekmem lazımmmm teeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy leeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))::)):
heleeee helleeeeee teyyyyyyy teyyyyyyyyy
sağlık olsun canım daha günün varmışkiGunaydin kizlar. az once test yaptim negatif ciktiii (( bat haftasonu erken diye cikmamistir dimi((
benim kırmızılar kayıp ilan mı versem neeeeee kırmızılar nerdekiiiii :44::44::44:
canım daha var belki idrara geçmemiştir güzel düşün güzel olsun inşallah bu hafta bi haberi alıcaz
tebrikler canım cım şimdiden hayırlı olsunarkadaşlar günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahın izniyle 12.12.12 benim günüm inşş bi aksilik çıkmazsa test yanlış değilse çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))
Alllahhhıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sana geliyorummmmmmmmmmmmm
dıppptıııssss dıpppttıııısssssss dıııpppppttttııısssssss teyyy teyyy teyyyyyyyy
yeeehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dıptısss dıptıııssssssssssssssss
tebrik ederim cnm benimmmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn
şimdik sen bi kenarda otur halayda yanlışlıkla çarpmayalım sana biz tepiniriz senin yerine
sağlık olsun canım daha günün varmışkibenim kırmızılar kayıp ilan mı versem ne
eşimde glip gidip teste bakıyor var var diyo ben yok dedikçe yarın bi test daha alırım diyo ben istemiyom ya güya yok diyom sanıyo
tebrikler canım cım şimdiden hayırlı olsun
annaaaaaaaammmmmm :)))))) ayyy kızlaaar yerimde duramıyorummm ümitlenmekte istemiyorum yaaa çift çizgiyi gördüm nasıl ümitlenmiyeyim yaaaaa :))))
sağlık olsun canım daha günün varmışkibenim kırmızılar kayıp ilan mı versem ne
eşimde glip gidip teste bakıyor var var diyo ben yok dedikçe yarın bi test daha alırım diyo ben istemiyom ya güya yok diyom sanıyo
tebrikler canım cım şimdiden hayırlı olsun
arkadaşlar günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahın izniyle 12.12.12 benim günüm inşş bi aksilik çıkmazsa test yanlış değilse çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))
annaaaaaaaammmmmm :)))))) ayyy kızlaaar yerimde duramıyorummm ümitlenmekte istemiyorum yaaa çift çizgiyi gördüm nasıl ümitlenmiyeyim yaaaaa :))))
neeeeeeee hamişşşşş mi varrrrrrrrrrrrrrrr tutmayın beniiiiiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:canım niye cumayı bekliyosun ki idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar git biran önce başla takviyelerinede bence
ben önceliği size veriyorum canımcım ama şuanda çok kötü midem bulanıyor resmen kusacam yahevesleniyo be yawrum işte bizimkide içinde saklıyo ben çok üzülüyorum sonra çünkü rabbim hayırlı zamanlarda verir inşallahhh cümlemize çok ta bekletmeden
sağol canım inş seninde günün geçer kayıp kalır da gelmez 9 ay 10 gün
ben önceliği size veriyorum canımcım ama şuanda çok kötü midem bulanıyor resmen kusacam ya
günüm geçeliiiiiiiiiiii ohooooooooooooo 12 gün geçti
neeeeeeeeeeeeeyyyyyy eeeee hani testtt çabuukk git yap o zaman yada yaptın da beni okumayı kaçırdım
negatif canım daha dün yaptım
işyerinden iizn almam çok zor cuma günü patronum olmayacak o yüzden rahat rahat gidicem akşam da tekrar test alıcam yarın sabah tekrarlıcam aaaayyyy :)
kan testi yaptın mı peki
ben önceliği size veriyorum canımcım ama şuanda çok kötü midem bulanıyor resmen kusacam ya
AMİNNN BİTANEMMMM NE KADAR İSTEYEN VARSA NASİP ETSİN RABBİMMMM
doktora gitmekte mi izinle ya sabah sağlık ocağına ilaç yazdırıp gelcem de yarım saat sürmez be çok kızdım patronuna ..............