Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun kızlar iyiyiz çok şükür ayakta uyuyorum ama ben çok yorgunum yaa canım hiçbişey istemiyo
işyerindeyim oturduğum yerden yoruluyorum akşama kadar sandalyede olmak da zor yaww:)
hamıle değilmişim
hamıle değilmişim
bende dün test yaptımm regl günümdüü eşime aldırdım nöbetçi eczaneden almış 1,5 tl ye
hala gelen giden yok,baktım tek çizgi (2 büyük bardak fln su içmiştim) eşime de gösterdim attım çöpe
az önce bişey dürttü bi baktım testte 2. çizgi çok silik çıkmış :26:
inşallah hamişsin canım testi bi daha tekrarla geçenlerde bana da öle olmuştu bi gün sora kan vermiştim negatifti
Bende dün test yaptımm regl günümdüü eşime aldırdım nöbetçi eczaneden almış 1,5 tl ye
Hala gelen giden yok,Baktım tek çizgi (2 büyük bardak fln su içmiştim) eşime de gösterdim attım çöpe
Az önce bişey dürttü bi baktım testte 2. çizgi çok silik çıkmış :26:
inşallah tatlım vardır baybİnş cnm pek umudum yok benimde geçen ay aynı böyle silik çıkmıştı kimyasaldı o yüzden korkuyorum,bugün de bekliycem yarın tekrar yapıyım koyulaşırsa
günaydın kızlar yarın adet günüm ilk defa dünden beri kahverengi akıntılar oldu sizce neden olabilr
günaydın arkideşler ben dün test yaptım sonucu az sora yazarım
gunaydın yawrummmm nie az sonra yazıyon kız yazsanaaaaaaaa