- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Arkadaslar masaallahhh sizin kilolar biraz fazla galiba ben hic dert etmiyeyim yaa.
Arkadaslar masaallahhh sizin kilolar biraz fazla galiba ben hic dert etmiyeyim yaa.
ben şuan 100 kiloyum :)):):):):):)dr gittiğim de 97 kiloydum bana zayıfla demişti bende zayıflıyacağım diye bistres bi stres tartıya bi baktım 106 olmuşum abbbooww dedim kendime sonra bi bıraktıım aaa dedim kilo vercem dedikçe ben aldım 1 ay boyunca her akşam cmt pzr hariç koşu bandında yürüdüm koştum 7 kilo verdim sonra yok çok sıcak yok işim var derken bıraktım şimdi bu ay hamile kalmazsam devam edicem saldım çayıra mevlam kayıra dicem bebek olayını
Canim durr kullanma bence bekle adetin normal miydii yoksa normalden farkli mi??
Ben 85 ten sonra tartilmadim :)) ama veriliyo canimm sende vericeksin hepsinii. bebisker gelinn artikk
Canim suan 63 kiloyum boyum 174. Hamilelikte cok kilo aldim 85 ten sonra tartilmadim bilmem kac kiloyla doguma gittifimi :)))
Srn kac kilosun???
Hep zayiflicam dedikce kilo aliniyo. Kilo olunca hamis zor kaliniyomus diye duymustum canim bilmiyorum ne kadar dogru
ben ona pek inanmıyorum olabilir de olmaz diye bişey yok ama benden de kilolu bayanlar gördüm hamile geçen sene de 96 kiloyla hamile kaldım ben ilk denemede hemde ama maalesef 3 aylıkken dışgebelik olduğu ortaya çıktı kese görünmedi bir türlü bende dalga geçiyordum kendimle yağların arasına mı karıştı bu kese diye :)
Bende 27 yasindayim:)Boy 168
Kilo 56
Yas 35
ben ona pek inanmıyorum olabilir de olmaz diye bişey yok ama benden de kilolu bayanlar gördüm hamile geçen sene de 96 kiloyla hamile kaldım ben ilk denemede hemde ama maalesef 3 aylıkken dışgebelik olduğu ortaya çıktı kese görünmedi bir türlü bende dalga geçiyordum kendimle yağların arasına mı karıştı bu kese diye :)
Bende 27 yasindayim:)
3 ay boyunca anlasilmadi mi dis gebelik oldugu ???
iki günde bir test yapıldı kan testi kan değerime bakıldı geç döllenme olabilir dedi bekledik ama yok dış gebeliğe doğru gidiyorsun dedi bana allahın belası dr ölümden döndüm onun yüzünden
Bu yuzden tupunu aldilar dimi canimiki günde bir test yapıldı kan testi kan değerime bakıldı geç döllenme olabilir dedi bekledik ama yok dış gebeliğe doğru gidiyorsun dedi bana allahın belası dr ölümden döndüm onun yüzünden
Daha cok gencsin tatlim:))))))
heyyy bende 27 yimbende iriyimmm dobişimmm herbişeyimmm :)))
1:73 boy 87 kg
Bu yuzden tupunu aldilar dimi canim( ahh su doktorlar yok mu (
Ayy canim mersii bakalim ikinci cocuktan sonrada genc gorunecek miyim:)) kimse bi cocugum olduguna inanmiyo
Heyy masallahh bu topikdeki en yasli benim galiba((((
heyyy bende 27 yimbende iriyimmm dobişimmm herbişeyimmm :)))
1:73 boy 87 kg
Aaaa ona bakarsan bana evlimisin diye bile soruyorlar hihooyyttt
Bu yuzden tupunu aldilar dimi canim( ahh su doktorlar yok mu (
Ayy canim mersii bakalim ikinci cocuktan sonrada genc gorunecek miyim:)) kimse bi cocugum olduguna inanmiyo
deme öyle demeee kg ye bakılırsa en çıtırıda sensinnn amaaa
Heyy masallahh bu topikdeki en yasli benim galiba((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?