kızlar armena geldi mı bugün ben hiç görmedim de:44:
yok yawrum gelmedi ya yoğundur die düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar armena geldi mı bugün ben hiç görmedim de:44:
ayyyy sen mi benmmiiiiiiiiiiiiiiaynen yaaa sinir oluyorum kendime
Kizlar su anda cook ama cok heyecanlandim bence hamileyim kola ictim simdi ama asiti hissetmiyorum kizima hamileykende oyle ayyyyy napcam bilmiyorum cok heyecanlandim yaaaaa
Kizlar su anda cook ama cok heyecanlandim bence hamileyim kola ictim simdi ama asiti hissetmiyorum kizima hamileykende oyle ayyyyy napcam bilmiyorum cok heyecanlandim yaaaaa
selamlar .. nasılsınız
kızlaaaarrrrr şupheli ilişkinin 1 hafta sonrası hamile kalınıp kalınmadığı idrar testinde çıkar mı
çok merak ediyorum ama belli olmazsa da boşa yapmak istemiyorum
yardım lutfen
Canim sen kizindaki ben oglumdaki belirtileri hissedip duruyoruzzzz insallah ikinciler yoldadirrr :)))
En az 12 gun gecmesi gerek diye biliyorum 1 hafta sinra kanda cikabilur
Insallah canim yaa insaallahhhh.bu kola bozuk degildir heralde actim ozellikle baktim asit fosss ictim sifir asit ayy insallah allahim bu arada kola tuketmem bugun ozellikle aldim denemek icin ay ben nasil bekliycem simdi off yaaa kola bozuk degildir dimi :))))))
yapsana kuzum bi test yada bi kan ver çatlatmayın kız insanıııı şurda halay çekicez bekliyoruzzzz
yapsana kuzum bi test yada bi kan ver çatlatmayın kız insanıııı şurda halay çekicez bekliyoruzzzz
Insallah canim yaa insaallahhhh.bu kola bozuk degildir heralde actim ozellikle baktim asit fosss ictim sifir asit ayy insallah allahim bu arada kola tuketmem bugun ozellikle aldim denemek icin ay ben nasil bekliycem simdi off yaaa kola bozuk degildir dimi :))))))
Degildirr canimm degildirr :)) ohh yandann asagidann :)))
Benimde sol bacak komple uyusuk resmennn
Ohhhhhh yandann yandaannn ayagimi suruyorum doublebump arkamdan gel yavrum arkamdannnn hayyydeee.
Testi bu sabah yaptim tek cizgi yarin gidip kanmi versem acaba su anda yalnizim millet gelsin kolayi test ettircem valla
SEN NA KADAN ENERJİKSİN YAW RESMEN BANA GEÇİRDİN HASTA HALİMDE İÇİMDE KIPIRDANMALAR VAR HA TOTONUDA KAŞI NAZAR DEĞİRMEYİM
Ohhhhhh yandann yandaannn ayagimi suruyorum doublebump arkamdan gel yavrum arkamdannnn hayyydeee.
Gelmemm mii canimmmm pesindeyimm :))) bir sagdaan bir soldan ohh ohh :))
yap yappp valla elimde mendil kapı gıcırtısına oynıycam deli diycekler bari sebebim olun :)))
yiriimmmm senii kiiiii bennnn gitsin hastalık atttaaaaaaa dün mıymıydım ben temizlendim kendime geldim valla özüme döndümmmm