- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ne güzel ya annen bakıyomuş bu arada bi tasarı var duydunmu çalışana kreş ücreti çıkacakmış kreşe ödeme yapılarak ama eldenn değil
şeytan dürtüyyooo test yap diye şimdiden ama erken çıkmıcak biliyorum
şeytan dürtüyyooo test yap diye şimdiden ama erken çıkmıcak biliyorum
Canim 3 gun kalmis erken dollenme varsa cikabilir. testte
yoksa diye çok korkuyorum üzülürüm çok
sende bendensın ama ben cıkısta alıcam bıtane yaaa dayanamıyorum bakıcam
hıc olmazsa kısa surelı merakımı bastırıyorum
Suphelendigin bir belirti bisey var mi??
bel ağrım göğüs ağrım ara ara kasık ağrılarım var ama aynı şeyleri reglide de görüyorum ve dişlerimi fırçalarken çok öğürüyorum.
Regl agrisiyla benzer derler ama bulanti baska seyin. habercisii :))
ayy inşşş çok istiyorum artık olsun ya bi tane bıcırık hep yiğenlerimi sevcez :)
ayy inşşş çok istiyorum artık olsun ya bi tane bıcırık hep yiğenlerimi sevcez :)
artık bu ayda bir şey olmaz sa kesin dr gidicem ay oda bir ton laf edicek
Insallah canim yok mu evde trst dene istersen ?? Burda birisi gununden cook once ogrendi bebisini
çok iyi bi dr ama zaten ne konuştuğunu anlamıyorum gıcık gıcık konuşcak
var çanta da aylardır bekliyor beni kullan diye ama bende korkuyorum hayal kırıklığı olucak diye bi de baskılar olunca üstüne dış gebelik geçirince hep bir adım geriden gidiyorsun işte
Neden konussun ki doktorun canim cok mu gidiyosun ???
gitmem gerekiyordu gitmedim 1 yıldır beni her gördüğünde neden gelmedin diyip başıma kakıyor :)
çatlatma iğnesi yaptırcaktı ben istemedim daha yeni korunmayı bırakmıştık ve kilo da var bende
Peki gununde mi yoksa daha sonra mi. yapmayi dusunuyorsun?? kotu dusunup. kotuyu cagirma sakin hakkimizda herseyin hayirlisi