hayırlı olsuun ilk ben geldiim
hoşgeldin cnmben de bat ımı bekliyodum
hoşbuldm canım bende BATımı bekliyorum ınsallah da gelmez
senin ne zaman bat cnm benim 28 kasım
gelenler olursa liste bile yaparız
Beklerken beklerken dedim ki
Bu kadar çok Beklenmeyen Adet Tarihini bekleyen varken paylaşacak bir şeyler de buluruz herhalde
Eeee hadi ozaman
Bebişler için, Yumoşlar için, Anne olmak isteyen herkes için "BAT" sın bu dünyaaaaa başlasın bu rüyaaaa
heya Allahım yarabbim.. ne yüz güldürden bi topik bu böyle..okudukça güldüm valla
benim şu meshur bat da, 27 kasım.. batasıca
3 aralıkama kendimi hamıleliğe sartlandırmıyorum hakkımızda neyse hayırlı o olsun
heya Allahım yarabbim.. ne yüz güldürden bi topik bu böyle..okudukça güldüm valla
benim şu meshur bat da, 27 kasım.. batasıca
amiin canım yao zaten başlıca kuralımız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
umut kıss sende mi geldin
hoşgeldin umut sağol gülelim biraz stres atalım ki her şey daha güzel olsun dimi ama ne diyolar sürekli stres varsa olmazmış bu iş
amiin canım yatabı basta yıllarca evlat hasreti çekenlere rabbim bu mutluluğu yasatsın
heya bende geldim antirepresif.. yaz kuzum daha kısa bi isim bulamadın mı, ne karısık yazamıyom inankii..sana akaükıümıhükı yazacam sen anlarsın artık bidakine
heya doru diyosun armena.. bu topiği sen açtığına göre, bizleri neselendirmeket senin işin, valla aldın başına iş
benimde bat bugün engeç yarın ama bütün adet belirtileri mevcut hiiç umudum yok fakat yinede bekliyorum işte.
canım umudunu kaybetme lütfen
canım sen ıstedigini yaz ben anlarım
evet haklısın ama umutlanıp sonucu hüsranla görmekte çok acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?