tadı kötü değil sadece içtikten sonra on sn hafif mide bulantısı yapabilir. vallahi mecburen içiyorum bebiş içinde herseyi yapabilirimsu sogan suyu nasıl oluyor ya kokmuyomu?
Canım bende soğandan o kadar tiksinirdim ki anlatamam.Ama mecbur kalınca insan içiyo işte.Kistleri yok ediyo buyuk oranda ve rahmi gebeliğe hazırlıyor...Bir kaç aydır içiyorum aslında..Orta büyüklükte soğanı yıkayıp 4 e bölüp 2,5 su bardağı suda kaynatıyosun 5 dk. dinlendirip ılık şekilde sabah ve akşam aç karnına 15 gün boyunca içiyosun.Adetin 7. günü başlıyosun içmeye tabi..Normal soğanı çiğ yemek gibi değil kaynadığı için hiç koku vermiyo zaten...
7.gunu derken benım hıc 7 olmadıda
bunu okur okumaz denedim eve eğer gerceklik payı varsa gebe değilim cünkü elime gerçekten sert bişey geliyo ay çok üzüldüm..............................
bunu yazan kişi devamında şunu da yazmış,rahmin yukarıya çıkması kişiden kişiye değişiyormuş, yani adetten sonra da yukarıya çıkabiliryormuş...
o yüzden kırmızıları görmeden umudu kesmek yok notçuk...ben şu önümüzdeki 5-6 gün geçene kadar oyalanalım diye yazdım, moral bozmak yok canım...
gece gece uyku tutmadı kahveden olsa gerek kızlar nasılsa sabah okursunuz :) bıraz once mısafır yolculadım mısafır dedıysem kız kardesım ve bı kız arkadası ıkısınınde bebk ıstedıgımızden haberı yok kız fal baktı hamıle bırını var bak falan dedı...bakalım gorcez topıcten kım hamıle hıc ustume bıle alınmadım..hepımızın neyse halı cıksın falı:))
ıns gobıslerınızde bebıslerınızle uyuyosunuzda haberınız yoktur...
dilory orda mısın?
5 gün kaldı, hiç belirti var mı?
ben boş çıkacağını bile bile gebelik esti yapmaya başladım sabahları..
sende haberler nasıl?
mıde bulantım dısında bırsey yok ya arada bır yumurtalıklarım agrı gırıyor bıde akıntım oluyor olmuyordu bu kadar ama usutmuste olabılırım.asıl bana ılgınc gelen delı gıbı yemek yemem normalde acıkmayan bır ınsanım 3 gun bısı verme acıkmaz karnım sadece basım arırdı sımdı duramıyorum...ama bu belırtı degıl:))
sende bısıler varmı?
benim bugün çok belim ve kasıklarım ağrıdı, birde göğüslerim büyüdü.
göğüsleri dikkate almıyorum onlar adete yakın da büyüyor
ama kasık ağrısı ovulasyondaki ağrıya benzerdi.,kendini çok dinlemek iyi değil de aklın hep orda olunca insan konuşmak istiyor,
iyiki açmışsın bu başlığı
bakınıyodum buldugum butun konuların ıcı bosalmıstı dayanamadım actım bende:)hepımızın ısne yarıyodur ıns yoksa yalnız basına cekılcek dert degıl:) kımseyede dert yanamıyosun burda bırbırımızı anlıyoruz o cok ıyı gelıyor bana benımde kasıklarım arıyor ama cozemedıkı ya test yapsam mı gene dıye dusunuyorum ama erken bosa bakmıyım hıc dıyorum en azından pazar olsun ole yapıcam testı guyada dayanamam ben sen yaptınmı? bu arada 4 5 gun once yaptıgım testlerı saymıyorum:)
ben geçtiğimiz yaz 3 ay ugraştım olmamıştı, 5 gün kala test almaya başlıyorum,artık utandığım için ayrı ayrı eczanelerden alıyordum,
baktım olmuyor gittigidiyordan 20 tane gebelik 50 tane ovulasyon testi sipariş ettim,çok daha ucuza geliyor.
k.kdeki http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi linkine göre bu pazar gününden önce testlerde çıkma olasılığı yok, biliyorum ama gene de yapıyorum, tabiki halileysem bile daha yuvalanma bile tamamlanmadığı için hormon salgılanmıyor ve test negatif çıkıyor.
ama ben gene de belki ovulasyonda da görülür diye hem ovulasyon hem gebelik testi yapıyorum,
gaza gelıp cıkıp nobetcı eczane bulup test yapasım geldıerken ogrenınce nolcaksa hos sıgara ıcıyorum ben ya bırakamadımkı bırazda onun yuzunden ogrenmem lazım su hesaplamaya bakıyım bende hos mutlaka elden gecırmısımdır
ben de sigara içiyorum.artık son demlerim haftaya içemem diye daha da çok içiyorum.
burda bi anket vardı kaç gün önce gebeliği öğrendiniz diye 3 gün kala gebelik varsa pozitif görme oranı baya artıyor.pazardan çarşambaya her sabah deneyelim derim.gerçi ben de bir sürü var ben yarın sabah da yaparım
ben evdekı son ıkıyı bosa harcadıgımdan test kalmadı bırı bızım coplerı karıstırsa ne dusunur artık bılemem:) su testlerın eve servısını yapsalarda sıparıs versem:)) kım bulcak nobetcı eczane bu saatte:) sıgara dıyınce aklıma geldı ben ılk hamılelıgımde sıgara ıcemıyodum bı duman alsam mıdem bulanıyordu kesılıyodum resmen (kı hamıle oldugumu bılmıyodum o donem) kendıme ordan pay bıcmeye bıle calısıyorum dusun:)hopp ve burda bır sıgara yakarım:S
:) pizzacı gibi, bebek telaşı düşmüş kadına eve teslim gebelik testi :)çok güldüm valla süper fikir
sigaradan tiksinti, daha doğruus kokulara hassasiyet 2. aydan itibaren oluyordu demi, benim kız 9 yaşında unuttum gitti.
bu arada bebegım yok kurtajla sonuclandıkızın kardes fıkrıne nasıl bakıyor?? valla ben bılmıyorumda ben 14 hafta bebegımleydım ocak basında hamıle kalmıstım dusununce ocagın sonuna dogru ıcemıyodum sıgara alkol faln alamıyodum esımle bır kac kez cıkmıstık ordan bılıyorum kustugum cok olmustu..sıgaranın tadı degısık cırkın gelıyodu sıgara bıle degıstırmeyı denemıstım ama ogrenınce dank ettı:)bunyeden bunyeye fark edıyor galba onlar ya oncekınden ola cıkarak soluyorum tabı. sımdı bısey varsa dıcem ben hamıleyken hep kusucakmısım:)
kızım kardeşi olmasını çok istiyor.bebeğini kaybetmene çok üzüldüm,14 hafta baya bi zaman, ben ilk bebeğimi 7 haftalık kaybetmiştim,zaten öğreneli 1-2 hafta olmuştu ne olduğunu anlamamıştım, ama seninki baya zor olmuştur.
şu elle muayeneyi denedin mi?
evet nerdeyse cınsıyetını soylıcektı doktor..bende ogrendıgımde 10 haftalıktı.gelısımıde baya ıyıdı ama olmadı nasıp degılmıs..denemedım cekındım bısı yaparım anlamam dıye bıde pek guvenemedım degısır kendımı uzmıyım dıye bosuna
boşver o zaman.
benim uyku başıma vurdu,bu hafta vergi haftasıydı çok yorucu geçti, çok yorgunum.
dayanamıyorum yatacağım canım.
kendine iyi bak.
oldu bu iş öyle düşün
hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?