bat ıcın gun sayanlar...

dün tek çizgiydi ovulasyon ,kenara koymuşum saatler sonra atmak için baktığımda 2.çizgi de çıkmıştı,ama 10dk.dan sonrasını dikkate almamak lazım.
bugün ilk 5 dk içinde silik ikinci çizgi çıktı.
ben gebelik varsa ovulasyon testi bunu önceden tespit ediyor mu onu merak ettiğimden yapıyorum, zaten elimde 20 tane falan kalmıştı
tabi çekim yasasını da çalıştırayım diye uğraşıyorum.
nasılsa bu ay oldu bu iş, önümüzdeki ay bu testlere ihtiyacım kalmayacak ki, kullanayım gitsin de mi? :52:

bencede kullan gıtsın:)) bende gıdıp bı denıyım ya nasılsa alırım gene:) cekım yasası neydı?su muayene yontemının yenı adımı o:) cok hızlı ad degısıyor yetısemıyorumkı:))eger oysa ben dun denedım elıme bısı gelmedı..denek gıbı hıssetıım bı an

bencede kullan gıtsın:)) bende gıdıp bı denıyım ya nasılsa alırım gene:) cekım yasası neydı?su muayene yontemının yenı adımı o:) cok hızlı ad degısıyor yetısemıyorumkı:))eger oysa ben dun denedım elıme bısı gelmedı..denek gıbı hıssetıım bı an
erken dönemde sabah idrarı daha iyi diyorlar canım, sabaha bişey kalmadı itersen sabaha bırak.
çekim yasası şey ya hanı şu meşhur secret kitabı vardı ya,
evrenden iste ve olacağına inan, yani 'mış' gibi davran, olmuş gibi yani
şimdi ben de bu teoriye göre evrenden istedim, olacağına inandım, ve şimdi de mış gibi yapıyorum, nasılsa hamileyim, önümüzdeki ay bu testlere ihtiyacım kalmayacak.

valla herşeyi seferber ettik..maddi manevi...bakalım sonumuz nasıl olacak :52:

erken dönemde sabah idrarı daha iyi diyorlar canım, sabaha bişey kalmadı itersen sabaha bırak.
çekim yasası şey ya hanı şu meşhur secret kitabı vardı ya,
evrenden iste ve olacağına inan, yani 'mış' gibi davran, olmuş gibi yani
şimdi ben de bu teoriye göre evrenden istedim, olacağına inandım, ve şimdi de mış gibi yapıyorum, nasılsa hamileyim, önümüzdeki ay bu testlere ihtiyacım kalmayacak.

valla herşeyi seferber ettik..maddi manevi...bakalım sonumuz nasıl olacak :52:

aman ben alısıgım negatıfe:)oyuzden olmus gıbı yapıyım yarın sabaha kadar yarın sabahtan bakarım belkı bısı cıkar:)) ama agrılarım faln gıttı ya yok sankı bısey gıbı hıssedıyorum...olmasada uzulmıcem hos devam yanı olana kadar:)) nasıl pozıtıfe bagladıysam kendımı:D

aman ben alısıgım negatıfe:)oyuzden olmus gıbı yapıyım yarın sabaha kadar yarın sabahtan bakarım belkı bısı cıkar:)) ama agrılarım faln gıttı ya yok sankı bısey gıbı hıssedıyorum...olmasada uzulmıcem hos devam yanı olana kadar:)) nasıl pozıtıfe bagladıysam kendımı:D

ağrı gittiyse, yerleşme tamamlanmıştır belki.yerleşme anında ağrı oluyor, yerleşmiş senin kereta, ovulasyon tarihini hatırlıyor musun, erken döllenmiş erken yerleşmiştir belki.benim ovulasyon 20 şubat, o gün döllendiyse yarın 12. gün , yani kanda bile anca çıkar,belki sen erken yumurayı çatlaşmışsındır. batlar aynı zaten bence bebiş varsa en geç pazatesi ikinci çizgi çıkmaya başlar.
pazartesi sendromu falan da kalmaz :52:
ben de herşeye gülücüğü ekliyorum ya bu sırıtan şeyi çok sevdim.

ağrı gittiyse, yerleşme tamamlanmıştır belki.yerleşme anında ağrı oluyor, yerleşmiş senin kereta, ovulasyon tarihini hatırlıyor musun, erken döllenmiş erken yerleşmiştir belki.benim ovulasyon 20 şubat, o gün döllendiyse yarın 12. gün , yani kanda bile anca çıkar,belki sen erken yumurayı çatlaşmışsındır. batlar aynı zaten bence bebiş varsa en geç pazatesi ikinci çizgi çıkmaya başlar.
pazartesi sendromu falan da kalmaz :52:
ben de herşeye gülücüğü ekliyorum ya bu sırıtan şeyi çok sevdim.

ya 20 sı yada 19 ole hatırlıyorum ılk hamılelıgımde erken dollenmeymıs benım doktorum ole solemıstı ama bılmıyorum usutmektende olabılır agrı:) hos dun falda bebek vardı fala kadar dustukte nese :52: yarın sabah bı test yaparım artık ben bı bakıyım negatıfse carsambayı beklerım olmazsa 6 nısanı:) belkı evlılık yıl donumumde bana sprız ıcın beklemıstır ufaklık derım babaya suprız olur 15 nısanda..bende boyna guluyorum valla

ya 20 sı yada 19 ole hatırlıyorum ılk hamılelıgımde erken dollenmeymıs benım doktorum ole solemıstı ama bılmıyorum usutmektende olabılır agrı:) hos dun falda bebek vardı fala kadar dustukte nese :52: yarın sabah bı test yaparım artık ben bı bakıyım negatıfse carsambayı beklerım olmazsa 6 nısanı:) belkı evlılık yıl donumumde bana sprız ıcın beklemıstır ufaklık derım babaya suprız olur 15 nısanda..bende boyna guluyorum valla

15 nisan da olur, ama inşallah evlilik yıldönümünde bebeğin :emir_bebek: 2.ayını kutlarsınız :52:
bana da bugün arkadaş fal bakıyor, siz köpek mı almak istiyorsunuz dedi, evet dedim, o da evet bi köpek alacaksınız dedi, ya biz bebek de istiyoruz ama bebek yok mu dedim, yok valla dedi, ben de pehh..sen de ne bilirsin ki dedim...fal kapandı :52:

15 nisan da olur, ama inşallah evlilik yıldönümünde bebeğin :emir_bebek: 2.ayını kutlarsınız :52:
bana da bugün arkadaş fal bakıyor, siz köpek mı almak istiyorsunuz dedi, evet dedim, o da evet bi köpek alacaksınız dedi, ya biz bebek de istiyoruz ama bebek yok mu dedim, yok valla dedi, ben de pehh..sen de ne bilirsin ki dedim...fal kapandı :52:

ay gul gul oldum ya:D benım 2 kopegım var bıde dusun halımızı :) ıns canım ya olsa cok guzel olcak herseyın hayırlısı ama zamanı gelmıs olsun.flaı guzel kapattmamıssındr ondandır o yada bakan bakamıyodur bazısı yeteneksız oluyor be:)

ay gul gul oldum ya:D benım 2 kopegım var bıde dusun halımızı :) ıns canım ya olsa cok guzel olcak herseyın hayırlısı ama zamanı gelmıs olsun.flaı guzel kapattmamıssındr ondandır o yada bakan bakamıyodur bazısı yeteneksız oluyor be:)

ben de kafamı bilgisayara çeviyorum gülüyorum,
kafamı tv'ye çeviriyorum (acun'un engelliler için programı var) ağlıyorum.şiştim.
saat geç olmuş, artık yatıyorum tatlım, hadi bakalım yarın güzel haberlerini alalım inşallah..tatlı rüyalar. :52:

Canım benimm vallahi bugün 4 tane hamile haberi aldım ..2 kuzenim görümcem ve eşimin kuzeni hamileymiş ve hepsinin çocukları daha cok küçük..Herkez manşallah patır patır hamile kalıyoo..Niye bu kadar zor Allah'ım hamile kalmak :43:

ben bu daireye evlenip taşındım yeni gelin olarak benden 1 ay önce evlenip taşınan benden 4 ay sonra evlenip taşınan ve cok samimi oldugum bi arkadaşım var.
2 yeni gelin hamile kaldı 1 i doğurdu hattaaaaaaa yakın arkadaşımında 2 yaşında kızı var ama oda kazayla şuan 3 aylık hamile veeeeee orta okuldan beri arkadaşım olan gülümde yaklaşık 2 aylık hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeee :) yani hepsi adına seviniyorum Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inş. da tam ben bebek için bu kadar cebelleşirken patır patır herkezin gebe kalabilmesi beni birAAZ ümitsizleştirip hayal kırıklığına neden oluyo yani.................................insan özeniyo

Kilar dun gece okadar kotu seyler olduki sabah bakmayya vaktim olmadi snirlerim cok bozuk artik olmadysada uzulmicem o noktaya geldim...gecenin korunde biton seyle ugrastim..moralim cok bozuldu...biraz sakinlesmem lazimm sonra durumlari anlatrm....ama bakamicam herlde twste falan gormek dahi istemiyorum..

benimde bugün 03.03.2013....bi kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden umutlanmak istemiyorum..daha adet olmadım inş olmam da.ama çok feci bel ağrım.bacak ağrım..yani neredeyse tüm belirtiler var ama korkuyorum biraz daha bekleyecem olmazsam test yaptırırım...

Kilar dun gece okadar kotu seyler olduki sabah bakmayya vaktim olmadi snirlerim cok bozuk artik olmadysada uzulmicem o noktaya geldim...gecenin korunde biton seyle ugrastim..moralim cok bozuldu...biraz sakinlesmem lazimm sonra durumlari anlatrm....ama bakamicam herlde twste falan gormek dahi istemiyorum..

Hayırdır canım, akşam 2ye kadar konuştuk neredeyse iyiydin? o saatten sonra birşey mi oldu?
Artık her neyse olan canını sıkmamaya bak, bazen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor, üzülmek sıkılmak fayda etmiyor..

en zor geçen günler yaa. çok hevesleniyorum son hafta sonra adet olunca da çok moralim bozuluyor inşallah bu ay üzülmeyiz hiç birimiz ve bebişleri konuşuruz

en zor geçen günler yaa. çok hevesleniyorum son hafta sonra adet olunca da çok moralim bozuluyor inşallah bu ay üzülmeyiz hiç birimiz ve bebişleri konuşuruz

Evet kızlar ben de şu anda test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Salı günü yapmayı planlıyorum testi, yani batımda. Hoş hamilelik olsa bile o zaman da idrarda çıkmayabilir tabi.

Evet kızlar ben de şu anda test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Salı günü yapmayı planlıyorum testi, yani batımda. Hoş hamilelik olsa bile o zaman da idrarda çıkmayabilir tabi.

yok hayatım yaa bu kez bir farklılık olsun 2 gün bekleyelim sen perşembe yap ben de haftasonu

Back