anca yazabıldım canım bnım pc bozuk oldugundan anca gırebıldım nete.bende de ole bır zonklama olmustu ıkı buklum yapmıstı benı.sonra gecmıstı tekrarlamamsıtı.bıde kafanı karıstırmak ıstemem ama 10 dkkadan sonra cıkana bakmayın dıye ben negatıf testlerımden bılıyorum 10 dk sonra hıc kırmızı cızgı cıkmıyordu t de.pozıtıf olandada degısmıodu sonuc.hanı ıne cıksa ıslandı bozuldu dıcem ama kalın cıkmıs bırde.bı test daha yapsaydın keske kıst falan dıye dusunme hıc ya.sanmamkı kıst olsun en fazla sıkıntından olmamıssındır.senden cok ben meraktayım resmen
BATa 5 gün kaldı :18: uf sitres asıl şimdi basladı galibaa
Sende de mi stresBenimde son 5 :18: Herşeyi belirti zannetmeye başladım yinee. Bu ayda üzülmekten çok korkuyorum..
Ay hiç sorma yha elimde test var kendimi zor tutuyorum..inş. bu ay ikimizde çift çizgileri görürüz . dün herkez için kendim için dua ettim Allah m sesimi duymustur inşallahh
Canımm inş. duymuştur sesini.Bende test alsam çıkarmı acaba diyordum..
Kızlar çok heycanlıyım :) benim 5 gün geçti.. ama bi kistim var geçen ayki gibi aynı boyutlarda geçen ay 3 yada 4 gün geçmişti bu ay 5 gün geçti bugünde olmazsam yarın yada çarşamba test yaptırmayı düşünüyorum inş bebiş vardır :)dua edin bana :)
canım Allah kabul etsin inşallah duaların kabul olurda hepimiz çift çizgileri görürüz...Ay hiç sorma yha elimde test var kendimi zor tutuyorum..inş. bu ay ikimizde çift çizgileri görürüz . dün herkez için kendim için dua ettim Allah m sesimi duymustur inşallahh
canım Allah kabul etsin inşallah duaların kabul olurda hepimiz çift çizgileri görürüz...
kızlar ben sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimbat 21 mart ama ben dün dayanamadım test yaptım ve çift çizgiyi gördüm biraz silik ama bariz var. güvenemedim bida yaptım yine öyle. bugun de yaptım daha belirgin. kan verdim sonuçları yarın alıcam. Umarım hamileyimdir ve umarım sağlıklı bir bebektir. Şükürler olsun ALLAH'ıma. Allah herkese nasip eder inşallah
kızlar ben sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimbat 21 mart ama ben dün dayanamadım test yaptım ve çift çizgiyi gördüm biraz silik ama bariz var. güvenemedim bida yaptım yine öyle. bugun de yaptım daha belirgin. kan verdim sonuçları yarın alıcam. Umarım hamileyimdir ve umarım sağlıklı bir bebektir. Şükürler olsun ALLAH'ıma. Allah herkese nasip eder inşallah
kızlar kasık ağrıları hayra çıktı hamileyim darıssı sizlere olsun inşaallah
kızlar size bişi sorucam ?
Ben bu ovulasyon testinden bişi anlamadım yaaa.. Pazar günü testi yaptığım testte 2.çizgi diğer günlere nazaran daha belirgindi ama o kontrol çizgisi kadar da kırmızı değildi. Bende yumurtlamam başlaması yakın diye düşündüm ama dün yaptığım testte silik çıktı. Ne yani şimdi benim yumurtam çatlamıyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?