bat ıcın gun sayanlar...

pazartesi gidiyorum artık beklemek yok canım ılk sana yazıcam sonucu cok agrıttım basını cunku :) dua et banada hamılelerın duası kabul olurmus hayırlısıysa güzel haberlerle doneyim :)

BATa 5 gün kaldı :18: uf sitres asıl şimdi basladı galibaa

Sende de mi stres Benimde son 5 :18: Herşeyi belirti zannetmeye başladım yinee. Bu ayda üzülmekten çok korkuyorum..

Ay hiç sorma yha elimde test var kendimi zor tutuyorum.. inş. bu ay ikimizde çift çizgileri görürüz . dün herkez için kendim için dua ettim Allah m sesimi duymustur inşallahh

Ay hiç sorma yha elimde test var kendimi zor tutuyorum.. inş. bu ay ikimizde çift çizgileri görürüz . dün herkez için kendim için dua ettim Allah m sesimi duymustur inşallahh

Canımm inş. duymuştur sesini. Bende test alsam çıkarmı acaba diyordum..

Kızlar çok heycanlıyım :) benim 5 gün geçti.. ama bi kistim var geçen ayki gibi aynı boyutlarda geçen ay 3 yada 4 gün geçmişti bu ay 5 gün geçti bugünde olmazsam yarın yada çarşamba test yaptırmayı düşünüyorum inş bebiş vardır :)dua edin bana :)

Canımm inş. duymuştur sesini. Bende test alsam çıkarmı acaba diyordum..

Aslında bu yumurtanın erken çatlayıp çatlamamsına baglı kiminde çok erkenden belli oluyor adetine 1 hafta kala filan.. kiminde adet geçikmesnden 2-3 sonra çıkıyor... kişiden kişiyo değişiyomus:44:... negatif çıkınca çok üzülüyoruz acabalara kapılıyoruz Tavsiyem adet gününü beklemek en garantisi..

seremcen inşallah hamişsindir.. dualarım sen ve tüm bebiş hasratile yanıp tutuşanlara.. bende bu ay çok ümitliyim.. ovulasyon testi de tapıorum.. bakalım inşallah bu ay bari güzel haberler veririz

canım Allah kabul etsin inşallah duaların kabul olurda hepimiz çift çizgileri görürüz...

kızlar ben sanırım hamileyiiiiiiiiiiiim bat 21 mart ama ben dün dayanamadım test yaptım ve çift çizgiyi gördüm biraz silik ama bariz var. güvenemedim bida yaptım yine öyle. bugun de yaptım daha belirgin. kan verdim sonuçları yarın alıcam. Umarım hamileyimdir ve umarım sağlıklı bir bebektir. Şükürler olsun ALLAH'ıma. Allah herkese nasip eder inşallah

gözün aydın canım inş. hamilesindir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...darısı başımıza...

Dilorycim bugun kan testnı yaptrdım sonuc yarın dedıler ama netten baktım azönce hcg 1,20 negatıf.neden hastalanmıyorm sımdı buna kafa yormaya basladım bıdahada asla 11 gun felan beklemem.

Ay hadi bakalm darısı başımıza

Gözün aydın canım adına çoook sevindimm sağlıklı sıhhatli bi bebek haberi alırsın inş. DArısı benim gibi bekleyenlerin basına

tebrik ederim canımmm.. darısı başımıza olsun artık yaaa...

Kızlar size bişi sorucam ?
ben bu ovulasyon testinden bişi anlamadım yaaa.. pazar günü testi yaptığım testte 2.çizgi diğer günlere nazaran daha belirgindi ama o kontrol çizgisi kadar da kırmızı değildi. bende yumurtlamam başlaması yakın diye düşündüm ama dün yaptığım testte silik çıktı. Ne yani şimdi benim yumurtam çatlamıyormu??

kızlar kasık ağrıları hayra çıktı hamileyim darıssı sizlere olsun inşaallah

aminnn canımmm inşallahhh ... Tebrik ederim çoookk sevindimm... Sağ salim kucağına aldığın haberleri de duyarız senden inşallah... Sende bizlere dua et hamişler sabi oldukları için duası kabul olur derler..

Bi soru sormuştummm ?? kimsenin bilgisi yokmu bu konudaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…