yok hayatım yaa bu kez bir farklılık olsun 2 gün bekleyelim sen perşembe yap ben de haftasonu
senin nasıl gidiyor notcuk test yapmaya başladın mı?
Kilar dun gece okadar kotu seyler olduki sabah bakmayya vaktim olmadi snirlerim cok bozuk artik olmadysada uzulmicem o noktaya geldim...gecenin korunde biton seyle ugrastim..moralim cok bozuldu...biraz sakinlesmem lazimm sonra durumlari anlatrm....ama bakamicam herlde twste falan gormek dahi istemiyorum..
regl olmazsam test yapmak için en doğru zaman perşembe hatta cuma günü aslında ama ben dayanabilir miyim bilmiyorum :), monarossa sen ne kadar süredir korunmuyosun? Benim ikinci ayım.
ay canım çok sonra gördüm mesajını. Canım ben temmuzdan beri korunmuyorum 8. Ayım yani. Inşallah son olur. Senin ?
hayırdır yaaa bak cok merak ettim haber bekliyorummmmmmmmmm
Kizlar gunaydin saat 2 de esimden ve babdan snr bozucu haberler aldim.esim barda icmis sarhos olmus karinin hiride yapismis buna gdip ortaligi dagittimm...arkadaslarim kizi uyarmialar ama sarhos iste kafayi bozmus adamla...simdi esimlede konusmuyorum.suratina bakmiyorum babamda ayri muamma adamin biri kardesimi aryip anneni aldatio baban demis..manyak manyak seyler...snirlerim cok bozuk....
Ve kizlar testte yaptim. Az once sonuc pozitif...
şimdi tebrik mi etsem üzülsem mi bilemedim :S umarım hakkında hayırlısı olur
Kizlar gunaydin saat 2 de esimden ve babdan snr bozucu haberler aldim.esim barda icmis sarhos olmus karinin hiride yapismis buna gdip ortaligi dagittimm...arkadaslarim kizi uyarmialar ama sarhos iste kafayi bozmus adamla...simdi esimlede konusmuyorum.suratina bakmiyorum babamda ayri muamma adamin biri kardesimi aryip anneni aldatio baban demis..manyak manyak seyler...snirlerim cok bozuk....
Canım tebrik ederim, canını sıkma, herşey yoluna girecektir.
okadar heveslenmıstım aslında sagolsunlar burnumdan geldı ya sevınemedım bıleona canım sıkılıyor neler planlamıstım oysa..fazla sınırlıyım sanırım bıraz zaman gecsın gelırım heralde kendıme..ozamn sevınırım artık..ıns sızınkılerde gelmıstır:))
İnşallah canım. Ben test yapmadım henüz, korkuyorum. Bat yarın.
Dene bakalim benim 2 gn vardi yaptim
Sen hassas testlerden mi yaptın? Bigkit diye bir test almıştım eczaneden üzerinde 10 günlükten itibaren gebelik tespiti için kullanılır yazıyor. Neden itibaren 10 gün anlamadım. Reglden itibarense çok var daha. Belki yarın denerim ben de testi.
yani canım olaylar üzücü geçmiş olsun amaaaaa kardelen gibi bir cümle var sonunda pozitif :) bebiş geliyo hayırlı olsun
Canimm tebrik ederim.merak ediyodum senin sonucu..sikma canini heresy yoluna girer.
ağrı gittiyse, yerleşme tamamlanmıştır belki.yerleşme anında ağrı oluyor, yerleşmiş senin kereta, ovulasyon tarihini hatırlıyor musun, erken döllenmiş erken yerleşmiştir belki.benim ovulasyon 20 şubat, o gün döllendiyse yarın 12. gün , yani kanda bile anca çıkar,belki sen erken yumurayı çatlaşmışsındır. batlar aynı zaten bence bebiş varsa en geç pazatesi ikinci çizgi çıkmaya başlar.
pazartesi sendromu falan da kalmaz
ben de herşeye gülücüğü ekliyorum ya bu sırıtan şeyi çok sevdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?