Bat ı bugün olup adet olmayanlar

cbco

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
77
44
35
Kızlar bugün bat günüm ama henüz adet olmadım. İnşallah hamileyimdir aMa hiçbi belirti yok kasık ve bel ağrısı dışında:110:

Son günleri burda bekleyelim diyorum herkes belirtilerini yazsın:dua:

Kizlar benimde bat bugun,

INŞALLAH, bende adet olmam.
Bu ay zaten cok belirti yasadim,
Suan bile belim agriyo, kasiklarimda agiyo ama bi sizi gelip gidiyo, bide goguslerim inanilmaz agriyo.

Hayirlisi bakalim

Kozlar benimde adetm 2ekimm ama olmadim rgilmn 2 gunu test yaptim negatif ciknisti bugun 4 gun ve adet olmadm bnde beklemedeym goguslerimm inanilmazz sekilde agrio

Ben bugün de olmadım. akşamüstü doktora gideceğim. Kasıklarım çok uzun süre battı ağrıdı. Göğüslerim yeni hassaslaşmaya başladı. Ben pek hamile gibi hissedemiyorum kendimi ama bakalım en azından sorun var mı yok mu onu öğrenmiş olurum.

Kozlar benimde adetm 2ekimm ama olmadim rgilmn 2 gunu test yaptim negatif ciknisti bugun 4 gun ve adet olmadm bnde beklemedeym goguslerimm inanilmazz sekilde agrio
aynı durumdayız cnm bat 2 ekım ama hala gelen gıden yok ara ara kasık agrısı ve ınnaılmaz gohus agrısı cvekıyorum aksam kan testı vermeye gıttım malesef negatıf :KK43:

en son regl tarihim 4 eylülde başlamıştı.
3 ekimdeki test silikti.
5 ekim hala olmadım.
göğüsler inanılmaz ağrıyor.
dayanamıyorum gidip test alcam bi önceki markayı hatırlamıyorum malesf.

freely marka test yaptım
yine silik

Benim de bat im bugün henuz gelen giden yok :) adet olacakmisim gibi de hissetmiyorum gebeymisim gibi de. Bu ay tek farkim goguslerim acimiyor ara ara kasiklarimda batma oluyor yorgunluk ve bas agrisi da var ama ben mevsim geçişine bagliyorum umitlenmemek icin. Idrar testi mi kan testi mi yapsam bilemiyorum yoksa haftasonuna kadar beklesem mi

Benim de bat bugun.Insallah hayirlisiyla kirmizisiz atlatiriz.

Canim testinin fotoğrafini atabilir misin silikse zaten gebelikten bahsetmek mümkün
IMG-20161005-WA0000.jpeg

X