Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama negatif çıkacak diye korkuyorum 3 gün önce yaptım zira öyle çıktı. Bakalım hayırlısıbende geçen ay 4 eylülde oldum.
şuana kadar belirti yok
dun yaptım silik çıktıTest yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama negatif çıkacak diye korkuyorum 3 gün önce yaptım zira öyle çıktı. Bakalım hayırlısı
Markası ne canım testin bebetime ve albi ise başka bi testle tekrarla yanlış pozitif veriyorlarmış hayırlı olsun :)dun yaptım silik çıktı
aynı durumdayız cnm bat 2 ekım ama hala gelen gıden yok ara ara kasık agrısı ve ınnaılmaz gohus agrısı cvekıyorum aksam kan testı vermeye gıttım malesef negatıfKozlar benimde adetm 2ekimm ama olmadim rgilmn 2 gunu test yaptim negatif ciknisti bugun 4 gun ve adet olmadm bnde beklemedeym goguslerimm inanilmazz sekilde agrio
Canim testinin fotoğrafini atabilir misin silikse zaten gebelikten bahsetmek mümkünfreely marka test yaptım
yine silik
Canim testinin fotoğrafini atabilir misin silikse zaten gebelikten bahsetmek mümkün
benmde adete 4 gunum var ve bugun test yaptm. aynı senınkı gıbı silik cıktıı
Hamilesin sen canım Ayy ne güzel MaşaAllah hayırlı olsun hemen kan verin bence :))
ben sorana kadar yazdın zaten...