• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat gunu ve acaba bendeki belirtimi yoksa hastalikmi?

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Kizlar 21.08de beraber olmustum ve cok canim yandi. Yani sanki yeni evlendim ilk donemlerdeki gibi mi desem. Cok zorlandim. Sonra 1 hafta ara verdim yani cok hassasim her an adet olabilirim gibo gecistirdim esimi. Simdi 2 gundur yine ayni. Bugun bat gunumdu fakat tik yok.

Hamileligi diger aylar kadar stress yapmiyorum hatta bi kac gun onceden basladim test yapmaya ama hep negatifti. Icimde biseyler mi yerine oturuyor felan yoksa bi hastalik usutme gibi bisey olabilirmi? Bilgisi olan arkadaslar bi yardim etseniz...

Kizlar 21.08de beraber olmustum ve cok canim yandi. Yani sanki yeni evlendim ilk donemlerdeki gibi mi desem. Cok zorlandim. Sonra 1 hafta ara verdim yani cok hassasim her an adet olabilirim gibo gecistirdim esimi. Simdi 2 gundur yine ayni. Bugun bat gunumdu fakat tik yok.

Hamileligi diger aylar kadar stress yapmiyorum hatta bi kac gun onceden basladim test yapmaya ama hep negatifti. Icimde biseyler mi yerine oturuyor felan yoksa bi hastalik usutme gibi bisey olabilirmi? Bilgisi olan arkadaslar bi yardim etseniz...
Cnm bence psikolojik öyle bir durum olsa bile böyle bir sorun olacağını zannetmiyorum .. Başka belirti var mı ? Ama inşallah hamilesindir her şey gönlünce olur inşallah cnm ...

Canim totem yaptim bu ay. Insallah hamileyimdir. Adetim gelmedi
Canım eğer supheleniyorsan adete bir hafta kala kocana yaklaşma ben kimyasal yaşadım ve öyle düştüğünü dusunuyorum afedersin normal dusukte de ilk uç ay yasak tehlikeli derler ya ama iki gün geçmiş galiba senin kan testi yaptır belki idrara dusmemistir

Kizlar bugun 2 gun geciktim ve goguslerim sabahtir hassasti. Seffaf akintim var ama cok yogun degil. Testlerimde negatif cikmisti ne dersiniz? Bi umit varmi hala?

Tekrar test yap ya da kan testi yaptir hyirlisi olsun :)
Kizlar bugun 2 gun geciktim ve goguslerim sabahtir hassasti. Seffaf akintim var ama cok yogun degil. Testlerimde negatif cikmisti ne dersiniz? Bi umit varmi hala?

Tekrar test yap ya da kan testi yaptir hyirlisi olsun :)
Ozaman en iyisi hafta gosteren testten yapiyim. Muhtemel ovulasyonum 16sindaydi yani belki ondan cikmiyordu gebelik. 5 gun gecmesini bekliyimmi adetimin? Persembeye kadar??? (Ayy bidde persembe dogum gunummmmmm)

Sen bilirsin cnmm ama 2 gun gecmisse hafifte olsa cizgi belirir :) benimde 9 eylul dogum gunum basak burcuyuz:KK54::KK15:
Ozaman en iyisi hafta gosteren testten yapiyim. Muhtemel ovulasyonum 16sindaydi yani belki ondan cikmiyordu gebelik. 5 gun gecmesini bekliyimmi adetimin? Persembeye kadar??? (Ayy bidde persembe dogum gunummmmmm)

Sen bilirsin cnmm ama 2 gun gecmisse hafifte olsa cizgi belirir :) benimde 9 eylul dogum gunum basak burcuyuz:KK54::KK15:
Canim adetim 2 gun gecti ama 16 agustostan daha bugun 13 gun gecti. 14 gun gecmesi lazim degilmi? Ben bisey cikmamasini ona yordum yani. Bu arada elimde 20 tane test vardi 1 haftada bitti :olamaz::rapci:

Yok artikk 20 test 1 haftada :oha:toptan mi aliyorsun bunlari:KK45:istesen bekle bi kac gun daha sen bilirsin :)QUOTE="Afitab_, post: 47873625, member: 760148"]Canim adetim 2 gun gecti ama 16 agustostan daha bugun 13 gun gecti. 14 gun gecmesi lazim degilmi? Ben bisey cikmamasini ona yordum yani. Bu arada elimde 20 tane test vardi 1 haftada bitti :olamaz::rapci:[/QUOTE]

Yok artikk 20 test 1 haftada :oha:toptan mi aliyorsun bunlari:KK45:istesen bekle bi kac gun daha sen bilirsin :)QUOTE="Afitab_, post: 47873625, member: 760148"]Canim adetim 2 gun gecti ama 16 agustostan daha bugun 13 gun gecti. 14 gun gecmesi lazim degilmi? Ben bisey cikmamasini ona yordum yani. Bu arada elimde 20 tane test vardi 1 haftada bitti :olamaz::rapci:
[/QUOTE]

Sence hamilelik olmayabilirmi? Aslinda adetim gelse cok uzulmicem. Sadece gelmedikce ya hamileysem diyorum. Esim de 2 gun gecti bundan sonra hamilemiyim diye dusun gunun gelmeden dusunup durdugun bosa diyor.

Bilmiyorum ki cnm. İnsAlah vardi diyebilirim anncak suanda. Test yaparsan sonucunu alabilirsin ancak. Kesin sonuc ta kan testi olur
Sence hamilelik olmayabilirmi? Aslinda adetim gelse cok uzulmicem. Sadece gelmedikce ya hamileysem diyorum. Esim de 2 gun gecti bundan sonra hamilemiyim diye dusun gunun gelmeden dusunup durdugun bosa diyor.[/QUOTE]

Esinde dogru soyluyor :)
Sence hamilelik olmayabilirmi? Aslinda adetim gelse cok uzulmicem. Sadece gelmedikce ya hamileysem diyorum. Esim de 2 gun gecti bundan sonra hamilemiyim diye dusun gunun gelmeden dusunup durdugun bosa diyor.[/QUOTE]

Back