• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT günü silik cizgi

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
862
682
648
Nevşehir
Merhaba geçen ay düşük yaptım.kese olusmamisti.silik çizgi hiç net çizgiye dönmeden 6haftayi tamamladım kendiliğinden düşük yaptım.degerim 100 u geçmedi hiç ve sıfırlandı . bugün beklenen adet günüm silik çizgi çıktı.oglenden sonra yaptım testi.bugun silik çıkması normal mi testin.gecen aydan yıprandım çok korkuyorum ister istemez.bu arada 9yil sonra 2 gebelik olacak.gecen ay ilk demede kimyasal düşük oldu.bu ay ikinci denememiz.tesekkurler

geç dollenme olmus olabılır . benım adet gunumde bıle pembelı cızgıydı de 3 gun sonra yaptıgımda kırmızıyı gordum. ilk ıdrarda yapınca daha dogru olur ılk donemlerde sonradan herangı bı saatte kırmızı cızgıyı goruyoruz :). yarın sabah ılk ıdrarla yapın daha koyu cıkar ınsallah. hakkınızda hayırlısı olsun . kımyasallar tekrarlıcak dıye bısey yok :) pazartesi kan tahlılı versenız daha garantı olur hem bıraz daha bhcg artmıs olur . :)

Merhaba geçen ay düşük yaptım.kese olusmamisti.silik çizgi hiç net çizgiye dönmeden 6haftayi tamamladım kendiliğinden düşük yaptım.degerim 100 u geçmedi hiç ve sıfırlandı . bugün beklenen adet günüm silik çizgi çıktı.oglenden sonra yaptım testi.bugun silik çıkması normal mi testin.gecen aydan yıprandım çok korkuyorum ister istemez.bu arada 9yil sonra 2 gebelik olacak.gecen ay ilk demede kimyasal düşük oldu.bu ay ikinci denememiz.tesekkurler
Korkma ve kan ver lütfen

63 çıktı bugün.batin ikinci günü .değer düşük tabi ama Dr pazartesi tahlil istedi iki kat arttmismi bakacak
gec dollenme zamaninda boyle cikabiliyo korkmayin . En az yuzde 60 larda artis olcak bak 2 kat diye sartlama korkuyo burda bi dolu insan bos yere.. Kese gorunene kadar her gebelik kimyasaldir. Kiminin adetinden 3 gun once 400 cikiyo e hem erken dollenme hem kisiye ozel hormondan. Yumustlama gununden 13 gun sonra o dger cikabilir.
Screenshot_20191208-123639_1.jpg
bak bu ornek. Misal bugun 14 gibisin:))

Back