- 17 Kasım 2022
- 20
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi birbebekmeselesi
Ayy inşallahVar bayağı bellikan verin isterseniz. Bende 12. Gündeyim femara kullandim bu ay ama test yapmak istemiyorum negatif göre gör

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallahVar bayağı bellikan verin isterseniz. Bende 12. Gündeyim femara kullandim bu ay ama test yapmak istemiyorum negatif göre gör
22 aydır negatif göre göre alışıyorsun canım yapasın gelmiyor. İnşallah aminAyy inşallahrabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
bugün vereceğim inşallah aslında bekleyecektim senin gibi internette bir yazıya denk geldim net yumurtlama günü ilişkinin 12. Günü idrarda çıkıyor diye yoksa bende çook hayal kırıklığına uğradım sabretmek en iyisi artık başarıyorsun
Ya öyle karamsar olma inan ki her kadın farklı yaşıyor bu evreyi her zaman evrene pozitif enerji yolla iyi düşün kötüyü düşünme rabbim doğru zaman da nasip eder bu hepimiz için geçerli bende silik çizgileri görüpte hamile olmayan bir sürü insan gördüm ondan emin olamıyorum22 aydır negatif göre göre alışıyorsun canım yapasın gelmiyor. İnşallah amingeçenlerde bir arkadaşım çatlamanin 19m günü idrarda ilk pozitif gördü o yüzden bana hic görecekmisim gibi gelmiyor
![]()
Ben cok silik gördüm yaYa öyle karamsar olma inan ki her kadın farklı yaşıyor bu evreyi her zaman evrene pozitif enerji yolla iyi düşün kötüyü düşünme rabbim doğru zaman da nasip eder bu hepimiz için geçerli bende silik çizgileri görüpte hamile olmayan bir sürü insan gördüm ondan emin olamıyorum![]()
Ooo tamamdır canım hayırlı olsun gözün aydın, kan takibi yaptır 2 günde bir. İnşallah sağlıklı ve gönlünce geçerŞimdi dener denemez yükledim bugün yumurtlama günü sonrası 13. Gün
İnşallah vardır![]()
Ben cok silik gördüm
Hayırlısı inşallah canım benim hala emin olamıyorum bugün hastaneye gittim yarınmış karıştırmışımOoo tamamdır canım hayırlı olsun gözün aydın, kan takibi yaptır 2 günde bir. İnşallah sağlıklı ve gönlünce geçer![]()
Vardır var kaset test yapsan onda bile çıkarHayırlısı inşallah canım benim hala emin olamıyorum bugün hastaneye gittim yarınmış karıştırmışımama yanılma payı olur mu silik çıkıpta olan yada olmayan da oluyormuş ya hemen heveslenmek istemiyorum
Bir de sanki dünkü teste göre bir tık daha koyu ve daha erken aslında demi bugün tam 13. Gün yarın hastane de 14. Gün Allah'ım inşallah vardır ya kanda çıkarsen şuan hamilesin demi
![]()
Benim çevremde ki eczaneler de kaset test bir türlü bulunmuyor ve bulamıyorum da üstelik hep erken gebelik testleri almak durumun da kalıyorum yarın sabahta yapacağım yine zaten yarın kanda vereceğimVardır var kaset test yapsan onda bile çıkar![]()
Var var Allah’ın izniyleBenim çevremde ki eczaneler de kaset test bir türlü bulunmuyor ve bulamıyorum da üstelik hep erken gebelik testleri almak durumun da kalıyorum yarın sabahta yapacağım yine zaten yarın kanda vereceğim![]()
Var var Allah’ın izniylesağlıklı çok güzel gebelik geçirirsin inşallah
![]()
Amin canım benim teşekkür ediyorum güzel dileklerin içinVar var Allah’ın izniylesağlıklı çok güzel gebelik geçirirsin inşallah
![]()
Amin canım benim teşekkür ediyorum güzel dileklerin için![]()
YaaaOoo tamamdır canım hayırlı olsun gözün aydın, kan takibi yaptır 2 günde bir. İnşallah sağlıklı ve gönlünce geçer![]()