- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi PamukDeniz
-
Acaba bende mi alsam :)Benim de 3 gün geçti, Bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm daha önce bir kimyasal gebeliğim olmuştu o yüzden beklemedeyim şimdilik
Bence sen test yap belki doktor ilaç falan verir :) Yine 14 şubatta söylersin eşineMRB KIZLAR BAT GÜNÜM GECTİ 3 GÜN AMA BEN KORKUMDAN TEST YAPAMADIM GÖGÜSLERİME DOKUNDUKCA ACIYOR AGRIYOR BELİM AGRIYOR VE GAZIM VAR COK FAZLA AYRICA HALSİZLİK UYKU VAR BİRD ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SANKİ AMA YOK 10 GÜN GECSİN DİYE BEKLİYORUM AMA 14 ŞUBAT GELİYOR HAMİŞSEM GİDİP TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM EŞİME SÜPRİZ İÇİN :) NE YAPSAM NE ZAMAN YAPTIRSAM ??? :)
Gidip erken gebelik testi mi alsam acaba :)Bence
Bence sen test yap belki doktor ilaç falan verir :) Yine 14 şubatta söylersin eşine
Evet o da olabilir zaten geçmiş çok büyük ihtimalle çıkar varsaGidip erken gebelik testi mi alsam acaba :)
Şimdi alıp geleyim yarın mo yapayım peki ilk idrarla mı oluyorEvet o da olabilir zaten geçmiş çok büyük ihtimalle çıkar varsa
Ill idrarla daha iyi cikar tabiki ama senin günün geçmiş varsa şimdide olsa çıkar:) hadi bekliyorum al gelllŞimdi alıp geleyim yarın mo yapayım peki ilk idrarla mı oluyor
Aldım su içmiştim eczacı sabah yapın dedi :))) ne yapsamIll idrarla daha iyi cikar tabiki ama senin günün geçmiş varsa şimdide olsa çıkar:) hadi bekliyorum al gelll
Adetin geçtiği için çıkar varsa ama yinede sen bilirsin :) sabrederim dersen sabah yap ben hayatta bekleyememAldım su içmiştim eczacı sabah yapın dedi :))) ne yapsam
Mecbur bekleyeceğim 25 tl verdimAdetin geçtiği için çıkar varsa ama yinede sen bilirsin :) sabrederim dersen sabah yap ben hayatta bekleyemem
Tamam canım bekliyorum sonucunuMecbur bekleyeceğim 25 tl verdimbir tane aldım en güzeli yarın yapmak
Yarın sabah erkenden yapacağım :)Tamam canım bekliyorum sonucunu
Sonucu yaz mutlaka inşallah hamilesindirYarın sabah erkenden yapacağım :)
İnş canım inş :)Sonucu yaz mutlaka inşallah hamilesindir
Ne bilim ne olur ne olmaz :) diye3 gün geçmiş erken gebelik testi almana gerek yoktu aslında normal testlede çıkardı :)
İnş canım benim bu 3. Gün yarın 4. Gün olcak sabah erkenden yapacağım :)Benimde 4 gün geçince yapmıştım silik cikmisti normal testte o yüzden dedim vardır inşallah sabah güzel kıpkırmızı iki çizgi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?