- Konu Sahibi PamukDeniz
İnşallah güzel haber alirsiniz. Benimde sabah 4.günüm olcak bat geceli. Bugün akşam iş dönüşü normal test alip yaptm ama negatif ne yazik ki
Yalan oldu sanirim 14 şubat hediyesi
Yalan oldu sanirim 14 şubat hediyesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi canim ama sen bir kan testi yaptır kesinlessin:)Kızlar durum bu 5 ye yaptım ilk yaptığım an ruh çizgi vardı bende Yok diyip koydum kutuya sonra YouTube da kadını izledim 5 dk sonra baktım kalkıp bu haldeydi sizce var mı adet 4. Gün gecikti :))) eczacı arkadaşımı aradım gece gece var dedi :))
verdim kanı kuzu :) 4 te cıkacakVar gibi canim ama sen bir kan testi yaptır kesinlessin:)
Hadi hayırlısı o zaman :)verdim kanı kuzu :) 4 te cıkacak
Bence hamilesn tebrik ederim:)verdim kanı kuzu :) 4 te cıkacak
inş canım :)Hadi hayırlısı o zaman :)
inş canım :)Bence hamilesn tebrik ederim:)
inş :)Pozitif görünüyor kan zaten kesin belli eder
Bar cnm hayırlısıyla benımkıde boyle cıkmıstıKızlar durum bu 5 ye yaptım ilk yaptığım an ruh çizgi vardı bende Yok diyip koydum kutuya sonra YouTube da kadını izledim 5 dk sonra baktım kalkıp bu haldeydi sizce var mı adet 4. Gün gecikti :))) eczacı arkadaşımı aradım gece gece var dedi :))
DinizBenim de 3 gün geçti, Bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm daha önce bir kimyasal gebeliğim olmuştu o yüzden beklemedeyim şimdilik
Kasım ayında yaşadım sonra bir iki ay ovulasyon dönemlerini takip etmedim, geçen ay ovulasyon testi kullandımNe zaman kimyasal gebelik yasadiniz bende bir ocakta kimyasal gebelik yaşadım
Diniz
Hamileyim :)) allah herkese taddırsın inş :)
var varhayirlisi inshAllahKızlar durum bu 5 ye yaptım ilk yaptığım an ruh çizgi vardı bende Yok diyip koydum kutuya sonra YouTube da kadını izledim 5 dk sonra baktım kalkıp bu haldeydi sizce var mı adet 4. Gün gecikti :))) eczacı arkadaşımı aradım gece gece var dedi :))
evet kandada cıktı şükür :)var varhayirlisi inshAllah
evet kandada cıktı şükür :)