• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT GÜNÜ GECENLER TEST YAPTINIZ MI BEN YAPMADIM DAHA VE 14 ŞUBAT HEDİYEMİZ OLUR İNŞ :)

İnşallah güzel haber alirsiniz. Benimde sabah 4.günüm olcak bat geceli. Bugün akşam iş dönüşü normal test alip yaptm ama negatif ne yazik ki :(
Yalan oldu sanirim 14 şubat hediyesi

Insallah hayirlisiyla nasip olmustur Rabbim dileyen isteyen herkese hayirlisiyla versin.

Kızlar durum bu 5 ye yaptım ilk yaptığım an ruh çizgi vardı bende Yok diyip koydum kutuya sonra YouTube da kadını izledim 5 dk sonra baktım kalkıp bu haldeydi sizce var mı adet 4. Gün gecikti :))) eczacı arkadaşımı aradım gece gece var dedi :))

Eklentiler

• 0CE4F0BC-3096-491B-8D39-119C5BA60515.jpeg
    0CE4F0BC-3096-491B-8D39-119C5BA60515.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 268
Kızlar durum bu 5 ye yaptım ilk yaptığım an ruh çizgi vardı bende Yok diyip koydum kutuya sonra YouTube da kadını izledim 5 dk sonra baktım kalkıp bu haldeydi sizce var mı adet 4. Gün gecikti :))) eczacı arkadaşımı aradım gece gece var dedi :))
Var gibi canim ama sen bir kan testi yaptır kesinlessin:)

Bar cnm hayırlısıyla benımkıde boyle cıkmıstı

Eklentiler

• CBA356D1-5B5F-4E47-B435-B0433D693B8D.jpeg
    CBA356D1-5B5F-4E47-B435-B0433D693B8D.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 191
Ne zaman kimyasal gebelik yasadiniz bende bir ocakta kimyasal gebelik yaşadım
Benim de 3 gün geçti, Bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm daha önce bir kimyasal gebeliğim olmuştu o yüzden beklemedeyim şimdilik
Diniz

var varhayirlisi inshAllah

Back