• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT GÜNÜ GECENLER TEST YAPTINIZ MI BEN YAPMADIM DAHA VE 14 ŞUBAT HEDİYEMİZ OLUR İNŞ :)

Canim hayirli ugurlu olsun bend3 suan kimyasal gebelik yasadim bence hemen soyle esine sevinsin yazik nasil bekliyolar adam bizi valla diger ay hamile kalirmiyim ki ben kimyasaldan sonrakalan var mi hemen
allah hemen nasip etsin sana da canım :)

Bende
Canim hayirli ugurlu olsun bend3 suan kimyasal gebelik yasadim bence hemen soyle esine sevinsin yazik nasil bekliyolar adam bizi valla diger ay hamile kalirmiyim ki ben kimyasaldan sonrakalan var mi hemen
kimyasal gebelik geçirdim. Klomen kullandim

MRB KIZLAR BAT GÜNÜM GECTİ 3 GÜN AMA BEN KORKUMDAN TEST YAPAMADIM GÖGÜSLERİME DOKUNDUKCA ACIYOR AGRIYOR BELİM AGRIYOR VE GAZIM VAR COK FAZLA AYRICA HALSİZLİK UYKU VAR BİRD ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SANKİ AMA YOK 10 GÜN GECSİN DİYE BEKLİYORUM AMA 14 ŞUBAT GELİYOR HAMİŞSEM GİDİP TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM EŞİME SÜPRİZ İÇİN :) NE YAPSAM NE ZAMAN YAPTIRSAM ??? :)
Merhaba canım benimde eşimle aram çok bozuk belki 14 şubatta süpriz olur diye bir ümit bekliyorum 6 gün geciktim 2
3 belirtim var yataktan kalkamıyorum gün boyu gözlerim vücudum yorgun göğüslerim kocaman ve damar damar bide adet belirtim yok nadir sancı giriyo olabilir mi. ? Belirtilerini detaylı anlatımısın lütfen hayırlı olsun

Merhaba canım benimde eşimle aram çok bozuk belki 14 şubatta süpriz olur diye bir ümit bekliyorum 6 gün geciktim 2
3 belirtim var yataktan kalkamıyorum gün boyu gözlerim vücudum yorgun göğüslerim kocaman ve damar damar bide adet belirtim yok nadir sancı giriyo olabilir mi. ? Belirtilerini detaylı anlatımısın lütfen hayırlı olsun
Saydiklarin hamilelik belirtileri canım

Merhaba Canın belirtilerim adet olacakmışım gibi kaşık agrıları gaz sıkıntısı en büyük belirtide göğüs agrım ve hassaslıgı ve renk degişimiydi canım birde ilişkide agrı oluyordu megersem minikom varmış inş hamilesindir hayırlı olsun şimdiden :)

Back