Bat günü Beta HCG 9ml gebelik var mı?

rainh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
14
3
1
29
Bugün bat günüm ve evde 2 tane idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Fotoğrafını da koyuyorum. Daha sonra heyecanlanıp kan vermeye gittim. Değerim 9ml çıktı doktor pozitif ama değer düşük 2 gün sonra testi yenileyelim dedi. Sizce değer normal mi geç döllenme olmuş olabilir mi çok stres oldum. Böyle bir şey yaşayan varsa lütfen yazabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_2572.jpeg
    191 KB · Görüntüleme: 15
geç döllenme olabilir ama geçten kastım yumurtlamanın beklenenden 2-3 gün sonra olması kadar bi geç döllenme gibi duruyor. Adet günü mesela benim 200 lerde çıkmıştı.
Belki de adetine daha çok var sen de bilmiyorsun ne zaman yumurtladığını belki. İki günde bir artışa bak
Belli olur

Daha yeni de olabilir stres yapmadan iki gün sonra tekrar aynı yer ve saatte kan ver . Rabbim hayırlısını versin

Adet günlerim hiç şaşmaz düzenlidir hep o yüzden bugün olmayı beklerken böyle durumlar gelişti. Sevinmek istiyorum ama biraz da tedirginim inşallah güzel bir şekilde artar çarşamba günü testi yenileyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…