BAT bekleme iskencesi :)

Canım umudun azalmasın bak benim arkadaşım 4 aylık çğrendi
Gebeliği hiç belirti yoktu . Sür koruyor sanmış düşün . İlla olcak diye bir
Şey yok zaten belki belirtisiz olacak . Benimde kasıklarım ağrıyor diye umudum yok asıl , adet olacak diye düşünüyorum kaşık ağrısı olmasın şüphede olmaz en azından
aah ah bu belirsizlikler beni oldurecek hamile kalanlar diyor ki bunlar tatli heyecanlar beklemeler ama yasarken hic oyle degil gibi 🥹

adet belirtisi icin erken degil mi daha 1 haftamiz var 🫢
oyle demi 😊😊ama napim cnm yaa her ay boyle umitlenip uzuluyom sonra ama varya suan bn sanki adet oluyom gibiyim kasik agrisi var karin bel belkide erken adet olcam bilememki cnm

Bende yumurtlama günlerini değerlendirdim 12 14 16. Günleri bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz kanda gebelik ilişkiden sonrs 9. Günde çıkar mı yoksa biraz daha beklemelimiyim

aah ah bu belirsizlikler beni oldurecek hamile kalanlar diyor ki bunlar tatli heyecanlar beklemeler ama yasarken hic oyle degil gibi
aah ah bu belirsizlikler beni oldurecek hamile kalanlar diyor ki bunlar tatli heyecanlar beklemeler ama yasarken hic oyle degil gibi 🥹
Belirsizlikle beklemek çok zor o yüzden bize ağır geliyor . Olduğunu bilince beklemek illaki
Güzeldir tatlıdır , inşallah 40 haftayı bekleyelim sabırla ama şu süreç olumlu sonuçlansın tez zamanda 🥰

İnşallah cnaım benim. Ben dayanamadım kan verdim negatif çıktı ben elendim kızlar bu ay :KK43: 3 gün sonra bat
Ya verdin mi kaç çıktı beta hcg canım . Dur ya hemen öyle söyleme belki geç döllendi belki daha kana bile karışmadı . 3 gün var diyorsun canım benim belli Olmaz

oyle demi 😊😊ama napim cnm yaa her ay boyle umitlenip uzuluyom sonra ama varya suan bn sanki adet oluyom gibiyim kasik agrisi var karin bel belkide erken adet olcam bilememki cnm
Canım şuan aynı belirtilerdeyiz bat son 5 ama kaşık ağrısı yumurtalık ağrısı var bende se geçenlerde belim çok ağırlıyordu o geçti . Göğüsler dolgun hiç anlamış değilim gerçekten 🥹ya benim bebekler ikiz çift taraflı ağrı var 😂ya da ben adet olacağım 🥹

Canım şuan aynı belirtilerdeyiz bat son 5 ama kaşık ağrısı yumurtalık ağrısı var bende se geçenlerde belim çok ağırlıyordu o geçti . Göğüsler dolgun hiç anlamış değilim gerçekten 🥹ya benim bebekler ikiz çift taraflı ağrı var 😂ya da ben adet olacağım 🥹
😂😂hadi insallah bebekler vardir cnm

Ya verdin mi kaç çıktı beta hcg canım . Dur ya hemen öyle söyleme belki geç döllendi belki daha kana bile karışmadı . 3 gün var diyorsun canım benim belli Olmaz
İnşallah bitanem ya o kadar üzüldüm ki. Kasık ağrım var ama o da adet büyük ihtimal. Düşürdüğüm bebeğime hamileyken göğüslerime dokunamıyordum bile. Şuan hiç göğüs ağrım yok muhtemelen regl ağrısı

Canım kaç güne bir döngün oluyor ki ? Valla bende adete 2 gün kala yapacaktım sonra vazgeçtim . Bat 29 benimde bekleyelim diyorum. Ama adete 1 2 kala çıkar diyorlar kararsız kaldım bende . Yaparsan yaz da biz ona göre yapalım , çıkıyorsa 🫢
Kuzum 26-27 günde bir oluyor 16-17. Günlerde yumurtlama oldu 10 gün sonrada geliyor anlamadım gitti inan ki
2 gün kaldı Dayanmaya çalışıyorum geçsin gelmezse eğer öyle yapacağım dayanabilirsem 😅

Yumurtlamadan sonra o gün döllenme olduysa 11 14 gün geçmesi lazım deniyor kanda gebelik için bile . İdrar da hele daha geç çıkıyormuş o yüzden beklemek de fayda var senin durumun için . 8 gün bana çok erken geldi canım ama yine de sen bilirsin .
Bende öyle düşündüm aslında ama çok zor dayanması 😅

Kuzum 26-27 günde bir oluyor 16-17. Günlerde yumurtlama oldu 10 gün sonrada geliyor anlamadım gitti inan ki
2 gün kaldı Dayanmaya çalışıyorum geçsin gelmezse eğer öyle yapacağım dayanabilirsem 😅
Biraz daha dayan çünkü test te yap çıkarsa garanti olsun diye kan tahlili ver canım . Biz kadınalara kalsa yumurtlamanın ertesi günü gidip kanı vereceğiz 😂o kadar sabırsızız ki heyecanlıyız da ama bekleyelim üzülmeyelim . Şimdi yapsan çıkmasa üzüleceksin ya varsa erken diye çıkmadıysa bu kez boşa üzüntü . O yüzde bekle yoksa da yok diye Üzülelim . Diyorum ama içimden bir ses git kan ver diyor ama sabır 😊

benim 8 gun var kuzum bat 31 erken gebelikle yapmistim ben ilk ay hem de su cok pahali hatasiz dedikleri marka yalanci pozitif verdi kendimi 1 gun boyunca hamile sanmistim 🥹 haberleselim ben her gun burada guncelleme yapiyorum sabahlari durumumu sen de gel yaz 💘
O test beni de pozitif verdi

kizlar sakin olalim ve gunumuzu bekleyelim en erken uzulmemek icin 🙏🏻🙏🏻
Aynen öyle adetimizi bekleyip kaset yapalım ona göre kan testi verelim . Predictor 5 üzeri betayı algılayıp genelde pozitif veriyormuş o sebeple genelde 2. Çizgi silik çıkıyor yalancı pozitif çıkıyor

Back