BAT bekleme iskencesi :)

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur, içimizi ferahlatır. Laboratuvar teknikeriyim acaba kanımı alıp test yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım çok korkuyorum sonuçtan. Yarında kadın doğuma randevu aldım genel muayne için bakalım doktor neler söyleyecek
Canım ben sosyal medyadan bir kadın doğum uzmanına yazdım düşün dayanamadım 😂neyse ben 28 günde oluyorum sat 1 Ağustos ovülasyon 15 Ağustos bat 29 Ağustos . Buna göre en erken kanda 28 Ağustos ta görünür dedi . Sen de kendine göre hesaplayabilirsin canım . En erken bu tarihte ver dedi bana . Alıp birde negatif görmek var erken olunca biliyorsun sonuç vermiyor . Biraz daha bekle istersen

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur, içimizi ferahlatır. Laboratuvar teknikeriyim acaba kanımı alıp test yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım çok korkuyorum sonuçtan. Yarında kadın doğuma randevu aldım genel muayne için bakalım doktor neler söyleyecek
Bende 31 ağustosa randevu aldım kan veririm diye o kadar koşullanmışım ki bebek olacak diye . Adet olursam iptal edeceğim artık

Eveeet şiş gözlerle karşınızdayım yine her ay olduğu gibi tövbe isyanım yok sadece kendime kızıyorum zırt pırt belirti aradığım için bata son 1 gün var ve testim negatif adet sancılarım başladı boşuna umutlanmışım bu ay yine 😥

Yok canım ağrı bu kadar erken olmaz normalde bende bi iki gün önce kasılmalar olur bi akşam önce şişer sabahı gelir ama anlamadım bunu . Tek taraflı olsa gebelik diyeceğim sol yoğun şekilde ağrıyor ara ara sağ tarafta da oluyor . Bakalım bekleyeceğiz inşallah hayırlısı olsun
bende de gogus agrisi ayni sekilde reglden once olur bu sefer yumurtlamadan itibaren hic gecmedi bi ara azaldi sadece ama kasik agrim yok bence kasik agrisi daha acik bi belirti gibi geliyor hayirlisi bakalim bekleyelim 🥹

Eveeet şiş gözlerle karşınızdayım yine her ay olduğu gibi tövbe isyanım yok sadece kendime kızıyorum zırt pırt belirti aradığım için bata son 1 gün var ve testim negatif adet sancılarım başladı boşuna umutlanmışım bu ay yine 😥
yaa kuzum benim uzulme her seyin hayirlisi 1 adet donemi goz acip kapayincaya kadar geciyor aslinda biz surekli bunu dusundugumuz icin vakit gecmiyor gibi reglin gecince tekrar denersin ben regl olursam bu sefer incir kuru vs arastirip deneyecegim oylw yapacagim bu sefer de

bende de gogus agrisi ayni sekilde reglden once olur bu sefer yumurtlamadan itibaren hic gecmedi bi ara azaldi sadece ama kasik agrim yok bence kasik agrisi daha acik bi belirti gibi geliyor hayirlisi bakalim bekleyelim 🥹
Aynen evet göğüslerim dediğin gibi yumurtlamadan itibaren hiç geçmedi arada azalıyor arada artıyor . Bekleyelim canım 1 hafta kaldı zaten senin benimde 5 gün . Beklemekten başka çaremiz yok hayırlı sonuç olsunda iyi ki bekledik diyelim 🤲🏻

Canım benim ne desek sana boş üzülme desem anlamı yok . İnşallah Rabbim hayırlısını versin ona sığınacağız ondan istiyoruz ne yapalım vardır bir bildiği . Ama inşallah sevinçten ağlayacağın günlerde olacaktır

Bilmiyorum ki ikisi de önermedi, sanırım stres yapmamak için, o günler böyle görev gibi olmasın diye düşünmüş olabilirler ☹️ belki denerim ama inşallah tutmuştur teşekkür ederim 😍
doktorunuz neden onermedi ki acaba catlama gunlerini bilmek iyi bir sey aslinda 🥹 bence bu ay eger tutmazsa testlerle deneyin tabi insallah tutmustur orasi ayri 🥹💘

Aynen evet göğüslerim dediğin gibi yumurtlamadan itibaren hiç geçmedi arada azalıyor arada artıyor . Bekleyelim canım 1 hafta kaldı zaten senin benimde 5 gün . Beklemekten başka çaremiz yok hayırlı sonuç olsunda iyi ki bekledik diyelim 🤲🏻
umidim azaliyor gibi hamile kalanlar genelde kasik agrisi yasiyorlarmis tik tik atma oluyormus bel agrisi vs bende hicbisi yok

Canım ben sosyal medyadan bir kadın doğum uzmanına yazdım düşün dayanamadım 😂neyse ben 28 günde oluyorum sat 1 Ağustos ovülasyon 15 Ağustos bat 29 Ağustos . Buna göre en erken kanda 28 Ağustos ta görünür dedi . Sen de kendine göre hesaplayabilirsin canım . En erken bu tarihte ver dedi bana . Alıp birde negatif görmek var erken olunca biliyorsun sonuç vermiyor . Biraz daha bekle istersen
O kadar haklısın ki canım ama dayanamıyorum çok zor bu dönemler

uzulme cnm vardir elbet onunda bir zamani bak ben 5 yildir ugarsiyom her ay bi umitle bekleyip husrana ugruyom sebebsiz yere olmuyo dememki var zamani allahim kimsenin kucagini bos birakmasin diger aya olur insallah uzulme

yumurta takibi sürecim başlayacak haftaya bol dua edin kızlar bana da ben hepinize her gece ediyorum ❤️🤲🏻

umidim azaliyor gibi hamile kalanlar genelde kasik agrisi yasiyorlarmis tik tik atma oluyormus bel agrisi vs bende hicbisi yok
Canım umudun azalmasın bak benim arkadaşım 4 aylık çğrendi
Gebeliği hiç belirti yoktu . Sür koruyor sanmış düşün . İlla olcak diye bir
Şey yok zaten belki belirtisiz olacak . Benimde kasıklarım ağrıyor diye umudum yok asıl , adet olacak diye düşünüyorum kaşık ağrısı olmasın şüphede olmaz en azından

Back