BAT bekleme iskencesi :)

6DBC50E0-0D54-4D36-9651-E04E86678FBB.jpeg

Biraz daha dayan çünkü test te yap çıkarsa garanti olsun diye kan tahlili ver canım . Biz kadınalara kalsa yumurtlamanın ertesi günü gidip kanı vereceğiz 😂o kadar sabırsızız ki heyecanlıyız da ama bekleyelim üzülmeyelim . Şimdi yapsan çıkmasa üzüleceksin ya varsa erken diye çıkmadıysa bu kez boşa üzüntü . O yüzde bekle yoksa da yok diye Üzülelim . Diyorum ama içimden bir ses git kan ver diyor ama sabır 😊
Ayyy hiç deme gitsin 😂 bugün gidip test alacaktım son anda vazgeçtim oturdum evde 😅

Ben dayanamayıp test aldım ama yapar mıyım yapmaz mıyım hiç bilmiyorum , üzülmek istemiyorum ama dayanamıyorum da 🥹

Ben dayanamayıp test aldım ama yapar mıyım yapmaz mıyım hiç bilmiyorum , üzülmek istemiyorum ama dayanamıyorum da 🥹
daha 5 gun yok muydu 🫢 erken gebelik testi mi aldin? bana kalirsa yapma negatif gorursen uzulebilirsin biraz daha dayan

dayan dayan yapma bende de 12li paket erken gebelik 4 tane de kaset test var 3 aydir her adet oncesi bi bakisiyoruz onlarla 😅😅
Predoctor mu senin paket olan 😂ama benim umudum kalmadı ne yalan söyleyim kasıklarım çok ağrıyor , birde tek seferde kimse kalmıyor benim daha ilk deneme zannetmiyorum olsun . Bu moda girdim 🥹

Kızçelerim çamur gibi kahverengi akıntım var kistten mi oluyor acaba ? Adetim yarın sökülür muhtemelen.

Predoctor mu senin paket olan 😂ama benim umudum kalmadı ne yalan söyleyim kasıklarım çok ağrıyor , birde tek seferde kimse kalmıyor benim daha ilk deneme zannetmiyorum olsun . Bu moda girdim 🥹
kuzum hic belli olmaz benim arkadasim korunmayi birakti ve o ay hamile kaldi kiz bile sok oldu yumurtlama gununu bile bilmiyordu 😅 bende de hic agri yok ben de o yuzden tribe giriyorum herkesin agrisi var benim yok cunku sanirim yerlesme agrisi daha erken basliyor regl agrisindan gozlemlerim o sekilde

Back