- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
kuzum tekrar etmeden emin olamazsin al birkac tane test tekrar et bakalimKızlar ben dün değil ondan önceki gün inNovita yapmıştım ama negatif görünce direk çöpe atmıştım dün de bir bakasım geldi böyle gördüm ama bana kuruma çizgisi gibi veya test bozuk gibi geldi
İlk idrar da o kadar sıkışmıştım ki gittim eczane açılmamıştı bende bir kaba aldım 20 dk ya gıdıp test alıcamkuzum tekrar etmeden emin olamazsin al birkac tane test tekrar et bakalim
Canım yaptın mı testi inşallah vardırİlk idrar da o kadar sıkışmıştım ki gittim eczane açılmamıştı bende bir kaba aldım 20 dk ya gıdıp test alıcam
Kuzum yaptım var görünüyor ama kan vericem inşallahCanım yaptın mı testi inşallah vardır
Hadi hayırlı haber olsun inşallah , tebrik ederim canım .darısı bana ve tüm isteyenlere inşallahKuzum yaptım var görünüyor ama kan vericem inşallah
Hadi hayırlısı inşKuzum yaptım var görünüyor ama kan vericem inşallah
Belki Geç döllenmedır bebegımBenim regl günüm yarın bugün erken test yaptım negatif sanırım bu saatten sonra pozitife dönmez 18 ağustosta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti çünkü sizce hala ümitlenmelimiyim
Bende anlamadım göğüslerimdeki halkalar inanılmaz büyüdü sancıyor belim ağrıyor akıntı arttı tuhaf beklicez bakalım mecburBelki Geç döllenmedır bebegım
Test bozuk tekrarlarsanız daha sağlıklı olurArkadaşlar test böyle çıktı gebelik varmı anlamadım
İkinciyi istiyorum bende aylardır aynı hayal kırıklığı oluyor. Belirtilerim belki her ay aynı ama hep hamilelik gibi algılıyorum. Bu ay da Hsg çekildi korunduk bakalım benimde bat 12 daha çok var bu ay okadar uzadı ki banaErken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Artık eminim bu ay da olmadığına...
Hayırlısı olsun inşaAllah canım. Gebelik planlayan her kadında olduğu gibi psikolojik olarak regl belirtilerini hamileliğe yoruyoruz :') bende de öyle olmuştu bu ay maalesef...İkinciyi istiyorum bende aylardır aynı hayal kırıklığı oluyor. Belirtilerim belki her ay aynı ama hep hamilelik gibi algılıyorum. Bu ay da Hsg çekildi korunduk bakalım benimde bat 12 daha çok var bu ay okadar uzadı ki bana
Benim kullandığım uygulama adet günümü iki gün önce göstermiş. Adetimden altı gün önce yapmış oldum erken gebelik testini. Tabi negatif çıkmıştı. Sen kaç gün önce pozitif gördün. Sence şu an hamile olabilir miyim? O kadar kafam karıştı ki delircemBelki Geç döllenmedır bebegım
Kuzum şöyle ki benim adet tarihim 9 Eylül olarak görünüyor ama erken yumurtadım ve kadınlar genelde Yumurtlamadan 14 gün sonra hasta oluyor muş yani tahminen benim de adetime 4,5 gün olması lazım belki geç döllenme de olabilir kuzum bazı kadınlar âdetinden önce hiç pozitif göremeyip adetten birkaç gün sonra öğrenenlerde varBenim kullandığım uygulama adet günümü iki gün önce göstermiş. Adetimden altı gün önce yapmış oldum erken gebelik testini. Tabi negatif çıkmıştı. Sen kaç gün önce pozitif gördün. Sence şu an hamile olabilir miyim? O kadar kafam karıştı ki delircem
18 inde yumurtlamışım. 19 u çatlamış. Bugün adet mi olmam lazımKuzum şöyle ki benim adet tarihim 9 Eylül olarak görünüyor ama erken yumurtadım ve kadınlar genelde Yumurtlamadan 14 gün sonra hasta oluyor muş yani tahminen benim de adetime 4,5 gün olması lazım belki geç döllenme de olabilir kuzum bazı kadınlar âdetinden önce hiç pozitif göremeyip adetten birkaç gün sonra öğrenenlerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?