BAT bekleme iskencesi :)

Kızlar ben dün değil ondan önceki gün inNovita yapmıştım ama negatif görünce direk çöpe atmıştım dün de bir bakasım geldi böyle gördüm ama bana kuruma çizgisi gibi veya test bozuk gibi geldi

Eklentiler

• 9A379272-C2CE-448C-A2C1-456E6662E614.png
    440,6 KB · Görüntüleme: 99
kuzum tekrar etmeden emin olamazsin al birkac tane test tekrar et bakalim

kızlar ovulasyonda sonra kasık ve vel ağrısı çeken varmı? neden geçmedi ağrılarım bilmiyorum adet olacakmış gibiyim ama henüz yeni çatlama oldu

Benim regl günüm yarın bugün erken test yaptım negatif sanırım bu saatten sonra pozitife dönmez 18 ağustosta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti çünkü sizce hala ümitlenmelimiyim

Benim regl günüm yarın bugün erken test yaptım negatif sanırım bu saatten sonra pozitife dönmez 18 ağustosta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti çünkü sizce hala ümitlenmelimiyim
Belki Geç döllenmedır bebegım

Arkadaşlar test böyle çıktı gebelik varmı anlamadım

Eklentiler

• 1FE9FBBF-B57E-4335-B018-602D4F3473A1.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 78
  • C80E440D-DD92-477A-B7F4-719712F04EA0.jpeg
    180,2 KB · Görüntüleme: 77
Erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Artık eminim bu ay da olmadığına...
İkinciyi istiyorum bende aylardır aynı hayal kırıklığı oluyor. Belirtilerim belki her ay aynı ama hep hamilelik gibi algılıyorum. Bu ay da Hsg çekildi korunduk bakalım benimde bat 12 daha çok var bu ay okadar uzadı ki bana

Hayırlısı olsun inşaAllah canım. Gebelik planlayan her kadında olduğu gibi psikolojik olarak regl belirtilerini hamileliğe yoruyoruz :') bende de öyle olmuştu bu ay maalesef...

Belki Geç döllenmedır bebegım
Benim kullandığım uygulama adet günümü iki gün önce göstermiş. Adetimden altı gün önce yapmış oldum erken gebelik testini. Tabi negatif çıkmıştı. Sen kaç gün önce pozitif gördün. Sence şu an hamile olabilir miyim? O kadar kafam karıştı ki delircem

kızlar; yumurta çatladıktan sonra bel,kasık ve karın ağrısı çeken varmı?

Kuzum şöyle ki benim adet tarihim 9 Eylül olarak görünüyor ama erken yumurtadım ve kadınlar genelde Yumurtlamadan 14 gün sonra hasta oluyor muş yani tahminen benim de adetime 4,5 gün olması lazım belki geç döllenme de olabilir kuzum bazı kadınlar âdetinden önce hiç pozitif göremeyip adetten birkaç gün sonra öğrenenlerde var

18 inde yumurtlamışım. 19 u çatlamış. Bugün adet mi olmam lazım

Bugün regl günüm şuan gelen giden yok ama sanırım olacağım regl olmadan önce migrenimi tetikliyor bugün inanılmaz baş ağrısı yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…