- 16 Ekim 2018
- 84
- 47
- 18
- 34
- Konu Sahibi Melekleriiimm
Merhaba bayanlar bat henüz bir hafta var gebelik testinde silik çizgi çıktı. İki aynı marka testin resmini atayım size gebelik söz konusu mu acaba yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş yolda gibi göründü bana :) benim de adete 5 gün varken böyle silik çıkmıştıMerhaba bayanlar bat henüz bir hafta var gebelik testinde silik çizgi çıktı. İki aynı marka testin resmini atayım size gebelik söz konusu mu acaba yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 2309089
İnşallahBebiş yolda gibi göründü bana :) benim de adete 5 gün varken böyle silik çıkmıştı
İnşallah tşk ederim.Bence hamilesin tebrikler
İnşallah tşk ederim.
Belirti var mıydı acabaİnşallah tşk ederim.
Uyku hali çok fazla yorgunluk, bitkinlik, akıntıBelirti var mıydı acaba
Tşk ederim inşallah öyledirHamilesiniz bence çizginiz pembe :) tebrik ederim
Tşk ediyorum inşallah öyledir. Mayıs ayında bebeğimi kaybettim. İnsan biran önce olsun istiyor. O yüzden bekleyemiyorum sanki adet tarihiniGebelik var gibi canım hayırlısı olsun şimdiden <3 :)
Tşk ediyorum inşallah öyledir. Mayıs ayında bebeğimi kaybettim. İnsan biran önce olsun istiyor. O yüzden bekleyemiyorum sanki adet tarihini
Çok sağolun. Allah her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallahBaşınız sağolsun canım benim.. İnşaAllah hayırlısıyla çok hayırlı, sağlıklı ve salih bir bebişin olur kucağına alırsın :) <3
Çok sağolun. Allah her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İnşallah öyledir tşk ediyorumŞu an hamile görünüyorsunuz bebiş yoldaa:)) Adetiniz geçince testi tekrarlayın o 2.silik çizgi koyulaşacaktır.
Teşekkür ederimHayırlı olsun
İnşaAllah yerleşme kanamasidir. Geç döllenmedir belki. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada testler de pek güvenilir değil gibi geliyor bana. En iyisi kan tahlili.Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Basina gelen var mi?