• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 7 gün önce silik çizgi

Melekleriiimm

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
84
47
18
34
Merhaba bayanlar bat henüz bir hafta var gebelik testinde silik çizgi çıktı. İki aynı marka testin resmini atayım size gebelik söz konusu mu acaba yardımcı olursanız sevinirim :KK54: :KK54::KK54:
IMG_20190919_120445.jpg

Merhaba bayanlar bat henüz bir hafta var gebelik testinde silik çizgi çıktı. İki aynı marka testin resmini atayım size gebelik söz konusu mu acaba yardımcı olursanız sevinirim :KK54: :KK54::KK54:Eki Görüntüle 2309089
Bebiş yolda gibi göründü bana :) benim de adete 5 gün varken böyle silik çıkmıştı

Tşk ediyorum inşallah öyledir. Mayıs ayında bebeğimi kaybettim. İnsan biran önce olsun istiyor. O yüzden bekleyemiyorum sanki adet tarihini :dua:

Başınız sağolsun canım benim.. İnşaAllah hayırlısıyla çok hayırlı, sağlıklı ve salih bir bebişin olur kucağına alırsın :) <3

Şu an hamile görünüyorsunuz bebiş yoldaa:)) Adetiniz geçince testi tekrarlayın o 2.silik çizgi koyulaşacaktır.

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Basina gelen var mi?

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Basina gelen var mi?
İnşaAllah yerleşme kanamasidir. :dua: Geç döllenmedir belki. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada testler de pek güvenilir değil gibi geliyor bana. En iyisi kan tahlili.

Back