- 14 Mart 2025
- 410
- 55
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
O bahsedilen 0.01 lik hata payı o kadar yüksek ki. İnan testler çok dandik inanma. Başka bir test daha yap derim ben. İmkansız değil ama hayal kırıklığı olmasın. Ben çok yaşadım. Hatta bundan daha koyu çıkmıştı ama kan verdim negatif.Kızlar bata üç gün kala gebelik testi yaptım ondan önce yaptığım testlerin hepsi kaset testi ve hepsine negatif çıktı bu erken gebelik testi bata üç var ilk idrarla yaptım ve çok silik çizgi çıktı gözde görülemeyecek kadar silik ben yine de çekmeye çalıştım
Diğer yaptığım testlerin hepsine negatifdi erken de yaptığım kasette yaptım hep hepsi negatifti üç kala tekrar yaptım ve bu çok inanılmaz silik testin hatalı olma ihtimali var mı üzerinde %99.9 doğruluk payı vardır diyor.
Bu arada lekelenme vs hiçbir şeyim olmadı sadece dünden beri şiddetli derecede adet olacakmışım gibi kramplar görüyor onun dışında hatta ben umudumu kesmiştim yani
Şöyle ben bir sürü erken gebelik testi yaptım bugün yapmadım bugün sadece bundan yaptım bu silik verdi başka da deneyeceğim artmed hiç güvenmiyorum o kıpkırmızı yapmıştı ve negatifti benim de bu testi hiç duymadım ve denedim silik çıktı adet olacak gibi belirtilerim varO bahsedilen 0.01 lik hata payı o kadar yüksek ki. İnan testler çok dandik inanma. Başka bir test daha yap derim ben. İmkansız değil ama hayal kırıklığı olmasın. Ben çok yaşadım. Hatta bundan daha koyu çıkmıştı ama kan verdim negatif.
İlk kez yaptımTestin markası neydi
Evet eşime dedim istediğim markaları güvenilir markaları maalesef bulamamış hiçbiryerde bunu bulmuş bunu ben de ilk defa denedim ve Sweet çizgi çıktı o yüzden emin olamıyor insan hani en güvenilir mi onu da bilmiyor yine istedim eşimden bakalımHımm bu marka da deneyimim yok malesef,ama en güzel hareket testi tekrarlamak başka markalarda yalabilirisiniz
Artmed ve nimo markaları güvenilmez gününüz geçtikten sonra kaset test yapın derimİlk kez yaptım
Tamam ama artık sanmam hamile değilim bence bu ay adet gördükten sonra da rutin devam edicem hayatıma yok yumurtlama yok ilişki sıklığı umrumda değil akışına bırakcamArtmed ve nimo markaları güvenilmez gününüz geçtikten sonra kaset test yapın derim
Yok maalesefKızlar sizce benim testimde çizgi
Var mı
Bugün yine yapayım diyorum regliye 7 gün var.Yok maalesef
Ben 8 gün kaladan beri yapıyorum biliyosun valla boşa stres oldum kaç gündür ya. Sabret 4 gün kala falan yapBugün yine yapayım diyorum regliye 7 gün var.
Ya yapayım diyorum merak ediyorum ama umudum yok nedenseBen 8 gün kaladan beri yapıyorum biliyosun valla boşa stres oldum kaç gündür ya. Sabret 4 gün kala falan yap
Çünkü çoook erken zaten yaparsan büyük umutlarla yapma yumurtlama üstünden 10 12 gün geçmeliymiş en azYa yapayım diyorum merak ediyorum ama umudum yok nedense
Ben 8 gün kaladan beri yapıyorum biliyosun valla boşa stres oldum kaç gündür ya. Sabret 4 gün kala falan yap
9 gün geçti canım bugünle beraber 13 ünde test pikti.Çünkü çoook erken zaten yaparsan büyük umutlarla yapma yumurtlama üstünden 10 12 gün geçmeliymiş en az
Aaa aynıyız ama senin adet düzenin mi uzun acaba ben 27 28i gibi bekliyorum adeti9 gün geçti canım bugünle beraber 13 ünde test pikti.
14 ünden silikleşmişti.
14 ünden itibaren saymam gerekiyor dimi.
Canım ben 30 ünde bir oluyorum ama.Aaa aynıyız ama senin adet düzenin mi uzun acaba ben 27 28i gibi bekliyorum adeti
Biz seninle tıpa tıp aynıyız bat günü olarak da çatlama olarak da hadi inşallah Mutlu haber alırız yaAaa aynıyız ama senin adet düzenin mi uzun acaba ben 27 28i gibi bekliyorum adeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?