- 19 Mayıs 2017
- 53
- 37
- 3
- 39
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Ben anneler günün de öğrendim ilk o zaman değerim 61 di suan 435 bir hafta sonra tekrar kontrole gidicemBu akşam vericem kanama oldugu gun de verdim ya cok sabırsızım ilk defa kanama yasadım bu tarz. Ama çok erken davrandım biliyorum. O zaman 0.314 çıkmıştı. Pazar günü 14 uydu sanırım.
Tatlım psikolojik de olabilir Hamile de olabilirsin bence git bir test yaptır zaten psikolojik ise hemen adet olursunMerhaba herkese
Geçen ay 21 inde regl oldum bu ay 20 si yada bugün regl olmam lazım henüz ilk ayımız denememizde çok ümitlenmiyorum ama acaba demektende kendimi alamıyorum göğüslerde hassasiyet idrarda koku ara ara kasıklara batma ve sanki regl olucakmışım gibi ara ara ağrı oluyo bide bi değişik hissediyorum kendimi yorgun olucam bişey yok bacaklarım sanki bütün gün ayaktaymışım gibi ağrıyo tansiyonum düşüyo gibi hissediyorum psikolojikmidir bütün bunlar acaba
Adet zamanın bugün veya yarın olduğu için adet belirtisi de olabilir canım bikac gün geçerse test yap amaMerhaba herkese
Geçen ay 21 inde regl oldum bu ay 20 si yada bugün regl olmam lazım henüz ilk ayımız denememizde çok ümitlenmiyorum ama acaba demektende kendimi alamıyorum göğüslerde hassasiyet idrarda koku ara ara kasıklara batma ve sanki regl olucakmışım gibi ara ara ağrı oluyo bide bi değişik hissediyorum kendimi yorgun olucam bişey yok bacaklarım sanki bütün gün ayaktaymışım gibi ağrıyo tansiyonum düşüyo gibi hissediyorum psikolojikmidir bütün bunlar acaba
Test yapmayada korkuyorum ya değilsem diye hayal kırıklığı ilk deneme olduğu için çok ümitlenmiyim diyorum ama elindede olmuyo insanın ☺ eczaneden alınan testde çıkarmı şuan bugün yarın regl olmam lazımTatlım psikolojik de olabilir Hamile de olabilirsin bence git bir test yaptır zaten psikolojik ise hemen adet olursun
İnş geçer teşekkürler canımAdet zamanın bugün veya yarın olduğu için adet belirtisi de olabilir canım bikac gün geçerse test yap ama
Erken sonuç veren hamilelik testleri var canım adetten 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyor ben ilk omumlaTest yapmayada korkuyorum ya değilsem diye hayal kırıklığı ilk deneme olduğu için çok ümitlenmiyim diyorum ama elindede olmuyo insanın ☺ eczaneden alınan testde çıkarmı şuan bugün yarın regl olmam lazım
Teşekkür ederimErken sonuç veren hamilelik testleri var canım adetten 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyor ben ilk omumla
Öğrendim al yap varsa çıkar fiyatı da 27 TL
Aynen öyle varsa kanda çıkıyor Zatenbenin 7 gün var bat 26 mayıs işten çıkınca gidip kan vericem en temizi
Aynen öyle varsa kanda çıkıyor Zaten
Ben acele edip erken yaptırdım suan hep bir stres 2 günde bir de gidip kan vermek zorundayım oda stres aslında biraz beklemek gerekiyor ama bekleyemedim ben
Adet zamanın bugün veya yarın olduğu için adet belirtisi de olabilir canım bikac gün geçerse test yap ama
Ay insallah cok erken öğrenmişsin masallah. Benim varsa bebegim suan 3 hafta 1 gunluk :)Ben anneler günün de öğrendim ilk o zaman değerim 61 di suan 435 bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem
Ben de 11 kala belirtiler basladı. Beklemek cok zor ya. Simdi 6 ya düştü. Ama ömürden omur gidiyor.Benim 10 gün varya bekle Allah bekle
Benim hamile olduğumu öğrenen kadar degerim Hep 1.2 idiAy insallah cok erken öğrenmişsin masallah. Benim varsa bebegim suan 3 hafta 1 gunluk :)
Ya benim değerim hic 0.314 gibi çıkmamıştı biliyorum gebelik yok bu degerde ama yine de insan bi değişik oluyo. Zaten bu değerden yaklasık bi hafta öncesinde de doktora gitmistim acile boğazım ağrıyordu test yaptırdık yine o Zaman tabi adetim daha yeni bitmisti yumurtlama dönemiydi. Ozamanda beta hcg 0.347 ydi. 0.100 den yuksek deger görmüyorum hic. pco dan dolayı olabillr bu degerler bir de folic asit inofolic combi yani ve agnucaston kullandım bu ay o da değeri yükseltebilir belki.
cıkrı canımçıktımı peki ?
Benim hamile olduğumu öğrenen kadar degerim Hep 1.2 idi
cıkrı canım
Seni anlıyorum çünkü bende bekleyenedim içimden bir ses git test yaptır dediBen de 11 kala belirtiler basladı. Beklemek cok zor ya. Simdi 6 ya düştü. Ama ömürden omur gidiyor.
3 gün önce hem. Erken yapılan idrar testimde hemde kan Tahlinnin de çıktıkaç gün önce kaç çıktı
İdrar yaparken yanma oluyo mu. Biraz bekle test yaptır bizi de haberdar et olur mu.Merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?