- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Sana aynıyuz demismiyfimGün olarak sat ve bat tarihim her zaman birebir değildir. Genelde 28,30,31. Günde olurum. Bir kere 32.günde oldum. Hesaplarıma göre o gün dündü vr olmadım.
Kist desem bir kist bu kadr belirti yaştmaz. Dün rahatsızlandım iş çıkışı. Bugün izin aldım dinlenicem. yarın kadın doguma gidicem.
Battan sonra sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda agrı karnımda gaz şişkinliği oluştu.
Hemen heveslenmek iyi değil tabi
Hayırlısı neyse o olsun :)
Aynen katlyr ben sook zatenn hersy aynııBüşra eger ikimizde hamileysek
Belirtiler aynı
Batlar aynı
Rüyada gördüğümüz bebeklerin cinsiyetleri aynı. Bu kadar tesadüf olamaz varsa eger :)
Allah sabır versin canım hayırlı haberler olsun :)Aksama kaldı sabredcm aksma kadr artk:))
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Yok ya aksama kaldı ise gdyrm devlet hastanesi uzaktydı gdemedm anlcnz aksm solerm veeirim haberleri:))
10ay oidu benm cnm:)Aynen haklısın canım
İlk deneme ya olmasada üzülmem diğer aya kalır yapacak bşy yok :)
Hadi hayırlısı canım benim inşallah hamilesindirrr kan testi yaptırsana artık belli olur aslındaKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor benim bat 21di, bugün 23ü hala gelmedi gün gece kahverengi bi lekelenme olmuş ama bugün devamında bişey yok anlamam için galiba bi kaç gün daha sabredicem insallah hamilryimdir
Hadi hayırlısı canım benim inşallah hamilesindirrr kan testi yaptırsana artık belli olur aslında
Hadi bakalim insallh bu sefer mucize olurAslında yapmak istiyorum ama 2 kere kan tahlili yaptırdım yaptırdığım gün geldi adetim ondan acele etmek istemedim bu sefer çok meraklanıyorum ama beklemedeyim bugünde geçsin bakalım:)
Aminn insallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin canımHadi bakalim insallh bu sefer mucize olur
Amin canimmmAminn insallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin canım
İnşallah canım 1 Haziran ama dünden beri kusucam nerdeyse benim her hamileliğimde erken başladı belirtiler ve adete 4 gün kala öğreniyordum idrar testinde bu sefer beklicem günümü :)kızlarr benimde bat 26-27 mayıstan biri.bu ay ilk defa idrar yolum acıyor ve yanıyor .karın ağrım geliyor ve geçiyor ,inşallah hepimize nasip olur
ayyy inşallah gelmez hamilesindir:)Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor benim bat 21di, bugün 23ü hala gelmedi gün gece kahverengi bi lekelenme olmuş ama bugün devamında bişey yok anlamam için galiba bi kaç gün daha sabredicem insallah hamilryimdir
İnsallah canımm yaa :) kendimi çok zor tutuyorum eczaneye gidip gebelik testi almamak için bugünde geçsin sanki dimi
Bence çıkar canım ben 4 gün kala yaptım çıkmıştıİnsallah canımm yaa :) kendimi çok zor tutuyorum eczaneye gidip gebelik testi almamak için bugünde geçsin sanki dimi
Hele kan testi kesin cıkarBence çıkar canım ben 4 gün kala yaptım çıkmıştı
Hele kan testi kesin cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?