Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Sana aynıyuz demismiyfim

Cnm benm gecen ay stresten ilk defa iki hafta gecikti normlde benmde 30.31 olur cnm bak benm gecn ay olmcgm zmn ne bole gazm nede kasklarm agryrdu anlcn gogsleem bile agrmadı adet oldgm zaman cektm bu kask agrsnı ilk defa olmadn cekyrm cogu yerde baktm yenı hamılerlerfe adet agrsı gbı cekyrmus:))

Üşütmüşüm belim sırtım ve kasığım hafif ağrıyor tüm hevesim kaçtı bu sabah ama hayırlısı bir umut işte

Hadi hayırlısı canım benim inşallah hamilesindirrr kan testi yaptırsana artık belli olur aslında

Hadi hayırlısı canım benim inşallah hamilesindirrr kan testi yaptırsana artık belli olur aslında

Aslında yapmak istiyorum ama 2 kere kan tahlili yaptırdım yaptırdığım gün geldi adetim ondan acele etmek istemedim bu sefer çok meraklanıyorum ama beklemedeyim bugünde geçsin bakalım:)

kızlarr benimde bat 26-27 mayıstan biri.bu ay ilk defa idrar yolum acıyor ve yanıyor .karın ağrım geliyor ve geçiyor ,inşallah hepimize nasip olur

kızlarr benimde bat 26-27 mayıstan biri.bu ay ilk defa idrar yolum acıyor ve yanıyor .karın ağrım geliyor ve geçiyor ,inşallah hepimize nasip olur
İnşallah canım 1 Haziran ama dünden beri kusucam nerdeyse benim her hamileliğimde erken başladı belirtiler ve adete 4 gün kala öğreniyordum idrar testinde bu sefer beklicem günümü :)

@busraangell canım ne yaptın sonuç ne ?
ayyy inşallah gelmez hamilesindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…