Gebeliğe Hazırlık bat 24 mayıs ve gelecek ayı umutla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçtiğimiz ay her gun denedik ve ilk aydi, olmadı, bu ay gün aşırı deneyelim dedik ve başladık, umarım bu işe yarar

Kızlar ya sizce gun asirimi iyi yoksa her gun mu iyi ?

benim de 22 Mayıs BAT, hadi hayırlısı bakalım. Ben de 7 aydır deniyorum ama olmuyooor

benim de 22 Mayıs BAT, hadi hayırlısı bakalım. Ben de 7 aydır deniyorum ama olmuyooor
Kızlar ya sizce gun asirimi iyi yoksa her gun mu iyi ?
Canım biz her türlüsünü denedik ama olmadı mı olmuyor. Doktorlar çalışmaların gün aşırı olmasının daha sağlıklı olacağını söylüyorlar. Bir de sana tavsiyem, ovulasyon kitlerinden edin kendine. Ben bu ay onlarla LH takibi yaptım. Çift çizgiyi 5 Mayıs'ta gördüm ve o gün ve akşamı ile ertesi sabah çalışmaları yaptık. Umarım 22 Mayıs'ta hamile olduğumu öğrenirim.

Tamam canım çok sağol

bu ovulasyon kitleriyle ilgili bilgi verirmisiniz nedir nasıl yapılır bende bu ay başladım ve hiçbiiiir bilgim yoook

Haklısın umudumu yitirmemek lazım sanırım hamileyim :)
aa aa maşallahh inşallah hamilesindir neye göre hamile olduğunu düşünüyorsun? Benimde 12 Mayıs gözüküyor takvimlerim yarın dr randevum var bakalım neler olacakkk. ALlah hayırlısını versinn

aa aa maşallahh inşallah hamilesindir neye göre hamile olduğunu düşünüyorsun? Benimde 12 Mayıs gözüküyor takvimlerim yarın dr randevum var bakalım neler olacakkk. ALlah hayırlısını versinn
Sağol Can'ım inşallah öyledir. Gebelik testi yaptım bugün ve pozitif çıktı:) hiç beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…