- Emoji Skoru
- 526
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
aaa canım sen daha yeni misinSadece günleri degerlendirdik başka bişey yapmadım
İlk denemem o yüzden pek umutlu değilim aslında ilk ay tutmaz diye düşünüyorum
hepimiz gülelim canımGüldürdün beni, Allahta seni güldürsün canımdurmak yok yola devam tabi ki annemin deyimiyle çalışın çok çalışın
Rabbim hayırlısını versin canımbenim de 22 Mayıs BAT, hadi hayırlısı bakalım. Ben de 7 aydır deniyorum ama olmuyooor
sağol canım. rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.Rabbim hayırlısını versin canım
Amin canımsağol canım. rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.
benim de 22 Mayıs BAT, hadi hayırlısı bakalım. Ben de 7 aydır deniyorum ama olmuyooor
Canım biz her türlüsünü denedik ama olmadı mı olmuyor. Doktorlar çalışmaların gün aşırı olmasının daha sağlıklı olacağını söylüyorlar. Bir de sana tavsiyem, ovulasyon kitlerinden edin kendine. Ben bu ay onlarla LH takibi yaptım. Çift çizgiyi 5 Mayıs'ta gördüm ve o gün ve akşamı ile ertesi sabah çalışmaları yaptık. Umarım 22 Mayıs'ta hamile olduğumu öğrenirim.Kızlar ya sizce gun asirimi iyi yoksa her gun mu iyi ?
Tamam canım çok sağolCanım biz her türlüsünü denedik ama olmadı mı olmuyor. Doktorlar çalışmaların gün aşırı olmasının daha sağlıklı olacağını söylüyorlar. Bir de sana tavsiyem, ovulasyon kitlerinden edin kendine. Ben bu ay onlarla LH takibi yaptım. Çift çizgiyi 5 Mayıs'ta gördüm ve o gün ve akşamı ile ertesi sabah çalışmaları yaptık. Umarım 22 Mayıs'ta hamile olduğumu öğrenirim.
Ben varım Can'ım bat 11 mayıs ama umut yokmerhaba hanımlar bu ay da gebe kalmayıp gelecek adeti bekleyenler toplanın ağlaşalımmm
aaaaa neden canım umut kesilmez sonuçta son damlaısna kadar umudumuzu yitirmeyelim bişey yapıyor muusnBen varım Can'ım bat 11 mayıs ama umut yok
AminBenim de 25 mayis martta kimyasal yaşadım insallah bu kez nasip olur Allah kimsenin kucagini bos birakmasin .
Canım biz her türlüsünü denedik ama olmadı mı olmuyor. Doktorlar çalışmaların gün aşırı olmasının daha sağlıklı olacağını söylüyorlar. Bir de sana tavsiyem, ovulasyon kitlerinden edin kendine. Ben bu ay onlarla LH takibi yaptım. Çift çizgiyi 5 Mayıs'ta gördüm ve o gün ve akşamı ile ertesi sabah çalışmaları yaptık. Umarım 22 Mayıs'ta hamile olduğumu öğrenirim.
Haklısın umudumu yitirmemek lazım sanırım hamileyim :)aaaaa neden canım umut kesilmez sonuçta son damlaısna kadar umudumuzu yitirmeyelim bişey yapıyor muusn
aa aa maşallahh inşallah hamilesindir neye göre hamile olduğunu düşünüyorsun? Benimde 12 Mayıs gözüküyor takvimlerim yarın dr randevum var bakalım neler olacakkk. ALlah hayırlısını versinnHaklısın umudumu yitirmemek lazım sanırım hamileyim :)
Sağol Can'ım inşallah öyledir. Gebelik testi yaptım bugün ve pozitif çıktı:) hiç beklemiyordumaa aa maşallahh inşallah hamilesindir neye göre hamile olduğunu düşünüyorsun? Benimde 12 Mayıs gözüküyor takvimlerim yarın dr randevum var bakalım neler olacakkk. ALlah hayırlısını versinn
Sevindim senin adına 1 gün kala yapmış oldun yani testi maşallahhhh maşallah :)Sağol Can'ım inşallah öyledir. Gebelik testi yaptım bugün ve pozitif çıktı:) hiç beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?