- 22 Aralık 2020
- 511
- 379
- 53
- 26
- Konu Sahibi zeynep2009
Çok silik görünüyor gözle daha net görünüyordur fotoda daha silik gözükür. İnşallah vardır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar size bu sorum olcak. Ben smdi catlatma ignesinin uzerinden igneyi vuruldugun gunude sayarsam 17 gun olcak. Idrar testi yaptim silik cikti sonrasinda her hm yaptığımda daha bi silik cikti. Sonra kan testi verdim deger 10 cikti doktora gttim catlatma igensinjn etkisinden dolayi pozitif cikmis. Bana smdi tarlusal verdi bunu kullan dedi adet olursam tekrar tedaviyi uygulucak olmazdan bana tekrar geri gel dedi. Ben smdi bunu kullanip kullanmamak arasjnda kararsiz kaldim. Ama doktor tarlusal hamile kaldam dahi bi etkisi ommaz bebege dedi aksi halde besler dedi. Ama ben pek umutsum dedi. Smdi brn bu tarlusali neden bana doktor verdi daha adet gunhm bile gelmemis doktor syledi ona ragmen verdi anlamadjm gtti sizin basiniza hic byle bisey geldi miAtsana canım bakalım valla bi heyecanlandım![]()
Merhaba canım inşallah vardır peki o kadar bekleyebilecekmisinMerhaba kızlar belirtiler inşallah doğrudur Allah herkesin gönlüne göre versin benimde bir oğlum var üç buçuk yaşında kardeş çok istiyor ben de çok istiyorum tabi yarın adet günüm gelmezse yarın 5 gün daha beklicem test yapicam umutluyum bende.
Yani ben en fazla 14. Gün iğnenin etkisinin kaldığını gördüm kendimde bence adet günün daha gelmediyse bekle içmeArkadaslar size bu sorum olcak. Ben smdi catlatma ignesinin uzerinden igneyi vuruldugun gunude sayarsam 17 gun olcak. Idrar testi yaptim silik cikti sonrasinda her hm yaptığımda daha bi silik cikti. Sonra kan testi verdim deger 10 cikti doktora gttim catlatma igensinjn etkisinden dolayi pozitif cikmis. Bana smdi tarlusal verdi bunu kullan dedi adet olursam tekrar tedaviyi uygulucak olmazdan bana tekrar geri gel dedi. Ben smdi bunu kullanip kullanmamak arasjnda kararsiz kaldim. Ama doktor tarlusal hamile kaldam dahi bi etkisi ommaz bebege dedi aksi halde besler dedi. Ama ben pek umutsum dedi. Smdi brn bu tarlusali neden bana doktor verdi daha adet gunhm bile gelmemis doktor syledi ona ragmen verdi anlamadjm gtti sizin basiniza hic byle bisey geldi mi
İnsallah Beklerim diye düşünüyorum umutlanip hemen test yapıp negatif görmekten korkuyorumMerhaba canım inşallah vardır peki o kadar bekleyebilecekmisin![]()
Gönlünce olsunİnsallah Beklerim diye düşünüyorum umutlanip hemen test yapıp negatif görmekten korkuyorum
Ben olsam kullanmaya cesaret edemezdim hapı yani şimdi bende var mı yok mu bilmiyorum ağrı kesici kullanmaya bile çekiniyorum dogrusuArkadaslar size bu sorum olcak. Ben smdi catlatma ignesinin uzerinden igneyi vuruldugun gunude sayarsam 17 gun olcak. Idrar testi yaptim silik cikti sonrasinda her hm yaptığımda daha bi silik cikti. Sonra kan testi verdim deger 10 cikti doktora gttim catlatma igensinjn etkisinden dolayi pozitif cikmis. Bana smdi tarlusal verdi bunu kullan dedi adet olursam tekrar tedaviyi uygulucak olmazdan bana tekrar geri gel dedi. Ben smdi bunu kullanip kullanmamak arasjnda kararsiz kaldim. Ama doktor tarlusal hamile kaldam dahi bi etkisi ommaz bebege dedi aksi halde besler dedi. Ama ben pek umutsum dedi. Smdi brn bu tarlusali neden bana doktor verdi daha adet gunhm bile gelmemis doktor syledi ona ragmen verdi anlamadjm gtti sizin basiniza hic byle bisey geldi mi
İnşallah hepimizin canimGönlünce olsun![]()
Vala bende doktoruma guvendim ama korka korka iciyrum hamile olmana engel olmaz dediBen olsam kullanmaya cesaret edemezdim hapı yani şimdi bende var mı yok mu bilmiyorum ağrı kesici kullanmaya bile çekiniyorum dogrusu
Doktorum hamile kalmana engel olmaz dedi ama ne biliyim bende sasrdim napicagimjYani ben en fazla 14. Gün iğnenin etkisinin kaldığını gördüm kendimde bence adet günün daha gelmediyse bekle içme
İnşallah olmaz doktor nihayetinde daha iyi bilir.Vala bende doktoruma guvendim ama korka korka iciyrum hamile olmana engel olmaz dedi