• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Çok silik görünüyor gözle daha net görünüyordur fotoda daha silik gözükür. İnşallah vardır 😊

Atsana canım bakalım valla bi heyecanlandım 🤣
Arkadaslar size bu sorum olcak. Ben smdi catlatma ignesinin uzerinden igneyi vuruldugun gunude sayarsam 17 gun olcak. Idrar testi yaptim silik cikti sonrasinda her hm yaptığımda daha bi silik cikti. Sonra kan testi verdim deger 10 cikti doktora gttim catlatma igensinjn etkisinden dolayi pozitif cikmis. Bana smdi tarlusal verdi bunu kullan dedi adet olursam tekrar tedaviyi uygulucak olmazdan bana tekrar geri gel dedi. Ben smdi bunu kullanip kullanmamak arasjnda kararsiz kaldim. Ama doktor tarlusal hamile kaldam dahi bi etkisi ommaz bebege dedi aksi halde besler dedi. Ama ben pek umutsum dedi. Smdi brn bu tarlusali neden bana doktor verdi daha adet gunhm bile gelmemis doktor syledi ona ragmen verdi anlamadjm gtti sizin basiniza hic byle bisey geldi mi

Merhaba kızlar belirtiler inşallah doğrudur Allah herkesin gönlüne göre versin benimde bir oğlum var üç buçuk yaşında kardeş çok istiyor ben de çok istiyorum tabi yarın adet günüm gelmezse yarın 5 gün daha beklicem test yapicam umutluyum bende.
Merhaba canım inşallah vardır peki o kadar bekleyebilecekmisin🫣

Arkadaslar size bu sorum olcak. Ben smdi catlatma ignesinin uzerinden igneyi vuruldugun gunude sayarsam 17 gun olcak. Idrar testi yaptim silik cikti sonrasinda her hm yaptığımda daha bi silik cikti. Sonra kan testi verdim deger 10 cikti doktora gttim catlatma igensinjn etkisinden dolayi pozitif cikmis. Bana smdi tarlusal verdi bunu kullan dedi adet olursam tekrar tedaviyi uygulucak olmazdan bana tekrar geri gel dedi. Ben smdi bunu kullanip kullanmamak arasjnda kararsiz kaldim. Ama doktor tarlusal hamile kaldam dahi bi etkisi ommaz bebege dedi aksi halde besler dedi. Ama ben pek umutsum dedi. Smdi brn bu tarlusali neden bana doktor verdi daha adet gunhm bile gelmemis doktor syledi ona ragmen verdi anlamadjm gtti sizin basiniza hic byle bisey geldi mi
Yani ben en fazla 14. Gün iğnenin etkisinin kaldığını gördüm kendimde bence adet günün daha gelmediyse bekle içme

Ben olsam kullanmaya cesaret edemezdim hapı yani şimdi bende var mı yok mu bilmiyorum ağrı kesici kullanmaya bile çekiniyorum dogrusu

Kızlar ben 18 ocakta kürtaj oldum kalp durması sebebiyle daha öncede 2 doğal gebelik kimyasal 2 de tüp bebekte kimyasalım var sebepsiz infertilite tanısı konuldu tüm testleri araştırmaları yaptırdık bir sorun çıkmadı yaşım 36 yaştan dolayı amh düşük son kürtaj olan gebeliği tedavisiz hiç beklemediğimiz anda olmuştu ama yiyecek ekmeği yokmuş sizlerde süreçlerinizi yazarsanız birbirimizi tanıyalım hemde konumuz hareketlensin biraz🌸

Sol kaşığım cok agriyor göğüslerim fena agriyor adet belirtileri desem ben polikistik overim hic benim adet olsam dahi belirtilerim olmaz ama acaba catlatma ignesjnin etkisiyle mi bu belrtiler

Merhaba kızlar benim bat 24 mart. Sol kasığımda doluluk hissi ve ara sıra giren bir ağrı var. Benim gibi olan var mı

Back
X