Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar selamlar , bugun hic belirtim yokdu aslinda umudumu kaybetmisdim. Suanda kasiklarimda siddetli kramplar var. yerimde oturamadim. Ama benim reglden oncede boyle oluyor. Acaba erken regl mi olucam😞😞
Benim regl önce dediğin gibi kasıklarım ağrımaya başlıyor. Ama hemen umutsuzluğa kapılma daha regl 8 gün var. Bende çok hafif belimin sol tarafında ağrı olup geçiyor. Sende de böyle bir şey var mı?

Sabirli insanlara hayranim🤗 darisi benimde basima 😬 benim bugun hic umudum kalmadi ya nedense
canım benim umut her zaman vardır. herseyin bir vakti var. Rabbim kimine bir isteyiste verir kimine yıllar sonra. Bir arkadasim cok sabretti bekledi her yolu denedi olmadi tutmadi. 11yil sonra kucagina aldi bebegini hemde kendiliğinden hic bir tedavi olmadan😊 Dualarim isteyen herkesin en hayirli vakitte bebegini kucagina almasi🤲🏻

Kızlar benim de bata 8gün kaldı 2 veya 3 gün kalana kadar bekleyip öyle test yapacaktım yumurtlamanın üzerinden de tam 8gün geçti ama hiçbir belirti yok o yüzden de umutsuzum bu aydan acaba hiç test yapmasam mı erkenden diyorum🙁
Canım en sağlıklısı regl olmam gereken güm yapman bence biraz daha bekle derim😊

Canım en sağlıklısı regl olmam gereken güm yapman bence biraz daha bekle derim😊
Biraz daha sabredeyim o zaman canım haklısın.oruç tuttuğum ve sigara da kullandığım için önceden bileyim diyordum ama zaten umudum yok bu aydan hayırlısı🙁🤷🏻‍♀️
Tatlım çünkü eğer negatif çıkarsa bu sefer erken mi yaptım diye düşüneceksin ki erken de olabilir.. bence biraz daha bekle insanlar 6.haftaya kadar farketmemiş olabiliyor

İlk defa kasık ya da rahimdeydi tam anlayamadığım bir ağrı oldu yaklaşık 3 4 saniye sürdü hemen geçti. Bunu yaşayan var mı acaba merak ediyorum 🙄
Merhaba benim de yumurtlamanın 5. Günü böyle bir ağrım oldu sol kasıkta 10 saniye adım bile atamadım hiç gecmeyecek gibiydi. Yumurtlamadan beri göğüs kaşıntısı yaşıyorum. Umarım hepsi belirtidir bat 22 nisan

Merhaba benim de yumurtlamanın 5. Günü böyle bir ağrım oldu sol kasıkta 10 saniye adım bile atamadım hiç gecmeyecek gibiydi. Yumurtlamadan beri göğüs kaşıntısı yaşıyorum. Umarım hepsi belirtidir bat 22 nisan
Bende bat 22 nisanda bir tek dün akşam oldu onda da yarı oturur pozisyondaydım doğrulamadım baya canımı yaktı ama çok çabuk geçti. Bugün de belimin sol tarafında birkaç defa hafif ağrı oldu geçti. Onun dışında hiçbir şey yok 😄

Benim regl önce dediğin gibi kasıklarım ağrımaya başlıyor. Ama hemen umutsuzluğa kapılma daha regl 8 gün var. Bende çok hafif belimin sol tarafında ağrı olup geçiyor. Sende de böyle bir şey var mı?
Canim dogru diyorsun Ama insan fazla dusunmekden ne dusuncegini bilemiyor. Belim degilde sirtim agriyor benim sanirim hareketsizlikden 🙈pandemiden eve tikildim. Kac gun kala cikar bu gebelik varsa? Bel agrisi belirgin bir gebelik belirtisi sanirim. Benim iki saattir agir kramplarim war regl geliyor dio bana resmen

canım benim umut her zaman vardır. herseyin bir vakti var. Rabbim kimine bir isteyiste verir kimine yıllar sonra. Bir arkadasim cok sabretti bekledi her yolu denedi olmadi tutmadi. 11yil sonra kucagina aldi bebegini hemde kendiliğinden hic bir tedavi olmadan😊 Dualarim isteyen herkesin en hayirli vakitte bebegini kucagina almasi🤲🏻
Allahim tez zamanda hayirlini veriyor. Bizede
Nasip eder insallah. Deneme kismi skintili degilde su bekleme donemi cok yipraticiymis ya 😞. Resmen enerjim cekiliyor sanada oluyor mu

X