- 18 Şubat 2007
- 1.050
- 221
- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.381
1.20 cikti yok yaniÇıktımı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.20 cikti yok yaniÇıktımı canım
Üzüldüm inş en kısa zamanda olur bebegin1.20 cikti yok yani
Hic bebeği olmayanlara versin öncelikle benim 2 tane var Allah bağışlarsaÜzüldüm inş en kısa zamanda olur bebegin
Ay maşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimHic bebeği olmayanlara versin öncelikle benim 2 tane var Allah bağışlarsa
Yok demek mi o , acaba erken falan olmasın değerler le ilgili bilgim yok ama iki evladın var benim hiç yok :) allah hepimize nasip etsinÜzüldüm inş en kısa zamanda olur bebegin
5 ve üzeri olursa var demekYok demek mi o , acaba erken falan olmasın değerler le ilgili bilgim yok ama iki evladın var benim hiç yok :) allah hepimize nasip etsin
Ayni durumdayiz sabah idrar test yaptim negatif kan verdim 1.20 cikti hiç gecikmezdi ne oldu anlamadimKızlar merhaba benimde adetim 4 gün geçti klomen ve ovitrelleden sonra progestan kullandım oda 2 gün oldu biteli iğnenin 11.günü kan testi 0.100 çıktı fakat hala regl olmadım 18.gün bugün sayısız idrar testi yaptım hep nagatif regl olmayınca ümit vardır geç döllenmemi oldu acaba diye de düşünmeden edemiyorum böyle olanınız oldumu bu arada bat normalde 15 ocak
JOYzBenim de aynı böyle çıktı 5 gün kala, sonra erken gebelik testi yaptım baya koyuydu, ertesi gün bı tık daha koyulasti. İmkanin varsa erken gebelik testi al dene, sabredebilirsen de bekle 2 gün yine bu testlerden yap. Hayırlı olsun
Ahh umut perim yine iş başında
Ben de adetime 5-6 gün kala normal testle coook silik şekilde öğrendim ertesi gün erken gebelik testi yaptım daha koyuydu. Günden güne koyulaşmasi lazım cok heveslenmeden hergun test yapmaya devam et ilk idrarla. Son 2-3 gün kala hala ikinci çizgi çıkıyorsa ve ilk güne göre biraz daha koyuysa kesin gözüyle bakabilirsin inşallahMerhaba predictor ile erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün var 5 dk içinde ikinci çizgi silik şekilde belirdi sizce doğruluk payı varmıdır lütfen yorun yapın
Canım çok erken yaptım demişsiniz ya mesela ne kadar erken yaptınız gebelik testiniEvet ben de laboqick ile ovulasyon takip ettim ve yanında gelen aynı marka gebelik testiyle gebeliği öğrendim, cok hassas bence baska test yapsam cikmayabilirdi cok erken dönemde pozitif çıktı aşırı silik de olsa. Daha erken de test yaptim negatifti mesela hcg salgılanır salgilanmaz laboqick de çıktı benim
Yumurtlama aralığın son günü oldu ve 1 ocakta da pik gibiydi ben 10 ocakta test yaptim coook silik pozitifti canımCanım çok erken yaptım demişsiniz ya mesela ne kadar erken yaptınız gebelik testini
Genelde 28-30 günde olur döngüm bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve ilk yapışımda yumurtlama görmemek üzdü
Yumurtlama olmayan ay adetiniz gecikti miMerhaba kızlar ben ovulasyon ile takip ettim ama bu ay yumurtlama görmedim adetime bugün 3 gün kaldı testi de bıraktım 3 gündür yapmiyorum. Sizce bir ay yumurtlama olmaması normal mi
Hayır tam zamanında gelmiştiYumurtlama olmayan ay adetiniz gecikti mi
Asilama icin memorial fiyat ne verdi?Sizin duzeldimi çok şanslısınız ozaman
Ben Kasım ayında Memorial tüp bebek bölümüne gitmiştim görüşmeye oradaki doktorlar sen normal yolla gebe kalabilirsin dediler aşılamayı daha fazla deneyebilirsin dediler onlarada dedim aşılama ücreti bana göre çok 3 kere denesem tüp bebek fiyatı e bide sürekli hormon iğneleri falan doktorda bana dedi bı 6 ay kendin bı dene dedi egerki olmassa ozamn başlarız dedi yumurta sayımda çok fazlaymış bu herhalde pko ile alakalı bide yaşımdan dolayı şanslısın dedi erken yaşta yapmak daha iyi die benimde yaşım 26 ama benim esiminde değeri biraz sıkıntı oda takviyeler alıyor ama inşallah faydası oluyordur
Merhaba bu neyden olmuş acaba bilginiz var mıBende de bugün akıntı geldi uzayan sarı seffaf beyaz gibi bı renk pecetede sarı görünen az bı akıntı oluyo