- 11 Eylül 2021
- 151
- 72
- 31
- Konu Sahibi blueberryyyy
Kızlar merhaba Yeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim Benim bat 16 Ocak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğurlu gelsin canımBenimde 15 ocak
Daha çok yeni canım allah aratmasın inşallah bu ay hepimize uğurlu gelsinBenimde düzensiz belli olmuyor ama 13 Ocak gibi olucam sanırım.. pik günümüzü değerlendirdik daha henüz 2.ayimiz ama yinede kendimi bianda regl gününü beklerken buldum daha cok yeni aslinda
İnşallah canım benim bu ay sevinçlerimizi hep birlikte paylaşalım Ne zamandır deniyorsunuzBenimde 24 Ocak dilerim bu ay bebeğim benimle olur hepimize nasip olur inşallah buraya güzel haberler yazarız
7 aydır canım sizİnşallah canım benim bu ay sevinçlerimizi hep birlikte paylaşalım Ne zamandır deniyorsunuz
İnşallah canımm 2022 bize şans getirsin isteyen herkesin bebişleri olsun inşallahHoşgeldin canım yakın tarihlerimiz uğurlu gelir inşallah
Canım benim daha hiç bir belirtim yok ovülasyon testi yapıyorum henüz yumurtlamam da olmadı zatenMerhabaa benim de 17 ocak. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız kızlar belirtileriniz var mı varsa neler var
1,5 yıl7 aydır canım siz
Benim belirti sayılır mı bilmiyorum yumurtlamadan 5 gün sonra inanılmaz kasık ağrım oldu hala ara ara yokluyor ama o günkü gibi değil başka bir belirtim yok şuan senin var mı canımMerhabaa benim de 17 ocak. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız kızlar belirtileriniz var mı varsa neler var
Benim de geçmeyen kasık ağrım var ama daha çok sağ tarafta ve bayağıdır var yeni başlamadı o yüzden gebeliğe yormak istemiyorum enfeksiyon diye düşünüyorum ama insan yine de bi umut bekliyo işteBenim belirti sayılır mı bilmiyorum yumurtlamadan 5 gün sonra inanılmaz kasık ağrım oldu hala ara ara yokluyor ama o günkü gibi değil başka bir belirtim yok şuan senin var mı canım
Canım siz ne zamandır deniyorsunuzBenim de geçmeyen kasık ağrım var ama daha çok sağ tarafta ve bayağıdır var yeni başlamadı o yüzden gebeliğe yormak istemiyorum enfeksiyon diye düşünüyorum ama insan yine de bi umut bekliyo işte
Daha çok yeni 3 ay oldu yıllardır bekleyenler var bencillik etmiş gibi olmak istemiyorum ama öncesinde yasminle korunuyodum bu sitede yasmin kullananların hep çok geç gebe kaldığını okudum o yüzden tedirginim birazCanım siz ne zamandır deniyorsunuz
Canım zaten doğum kontrol hapını bırakınca daha korumaya devam ediyor diyorlar tabi kullanıp bırakır bırakmaz gebe kalanlarda var ama bu tamamen bünyeyle alakalı bir şey bana normal geldi daha olmaması anca geçiyordur ilacın etkisi birde bencillik olarak düşünmemeliyiz bence bizimde daha çok yeni ama insan isteyince ne kadardır beklediği fark etmiyor hemen olsun istiyorDaha çok yeni 3 ay oldu yıllardır bekleyenler var bencillik etmiş gibi olmak istemiyorum ama öncesinde yasminle korunuyodum bu sitede yasmin kullananların hep çok geç gebe kaldığını okudum o yüzden tedirginim biraz
Canımm içimi rahatlattın valla teşekkür ederimOrası öyle tabi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım zaten doğum kontrol hapını bırakınca daha korumaya devam ediyor diyorlar tabi kullanıp bırakır bırakmaz gebe kalanlarda var ama bu tamamen bünyeyle alakalı bir şey bana normal geldi daha olmaması anca geçiyordur ilacın etkisi birde bencillik olarak düşünmemeliyiz bence bizimde daha çok yeni ama insan isteyince ne kadardır beklediği fark etmiyor hemen olsun istiyor