- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
- Konu Sahibi blueberryyyy
-
Bende de göğüsleri dokununca ağrı var bir de bazen kendiliğinden de ağrıyor bilmiyorum kardeşim bu ay da olmazsa yine çok üzülürum ki olursam da 3. Günü doktora gidicemYa ne kadar erken oluyormussun:) bende de var kasık ağrısı ve sancılar göğüslerime de dokunamıyorum ama ayın 24 ü geçmeden yapmıcam test
Aynen ben de detaylı bir hormon testi vermeyi düşünüyorum ama insallah güzel haberleri alırız da hiç gerek kalmaz bunaBende de göğüsleri dokununca ağrı var bir de bazen kendiliğinden de ağrıyor bilmiyorum kardeşim bu ay da olmazsa yine çok üzülürum ki olursam da 3. Günü doktora gidicem
Bende de göğüsleri dokununca ağrı var bir de bazen kendiliğinden de ağrıyor bilmiyorum kardeşim bu ay da olmazsa yine çok üzülürum ki olursam da 3. Günü doktora gidicenYa ne kadar erken oluyormussun:) bende de var kasık ağrısı ve sancılar göğüslerime de dokunamıyorum ama ayın 24 ü geçmeden yapmıcam test
İnsaAllah sen ne kadar süredir istiyorsunAynen ben de detaylı bir hormon testi vermeyi düşünüyorum ama insallah güzel haberleri alırız da hiç gerek kalmaz buna
Bir buçuk yildir evliyiz iki aydır deniyoruzİnsaAllah sen ne kadar süredir istiyorsun
Benim 1 sene olacakBir buçuk yildir evliyiz iki aydır deniyoruz
Rabbim hayirlisini versin kardesimBen elendim arkadaşlar
Umarım güzel haberleri alırız bu ay bekleyiş son bulurBenim 1 sene olacak
Hayırlısı ben artık vazgeçtimRabbim hayirlisini versin kardesim
Amin amin cumlemize senin kasık ağrıların devam miUmarım güzel haberleri alırız bu ay bekleyiş son bulur
Çok mu oldu senin bekleyeliHayırlısı ben artık vazgeçtim
Devam valla agrıyor baya senin devam miAmin amin cumlemize senin kasık ağrıların devam mi
Benimde devam ama korkuyorum regli olacağım diyeDevam valla agrıyor baya senin devam mi
Test yap bi istersenBenimde devam ama korkuyorum regli olacağım diye
Ya 11 aydır sürekli negatif gördüm Tekrar görmeye mecalim yokTest yap bi istersen
Ben oldumTest yap bi istersen
Sağlık olsun insallah gelecek ay güzel haberlerini verirsinBen oldum
Bir sene oldu işte bizim deÇok mu oldu senin bekleyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?