• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

• Konu Sahibi Konu Sahibi mustis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mustis

Haticederler
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
256
53
13
26
Kızlar merhaba yumurtlamamı değerlendjrdim bat bekliyorum beraber bekleyelim mi bendr şu an hiç belirti yok peki sizlerde var mı test yapmayı beraber bekleyelim 🙃

Kızlar merhaba yumurtlamamı değerlendjrdim bat bekliyorum beraber bekleyelim mi bendr şu an hiç belirti yok peki sizlerde var mı test yapmayı beraber bekleyelim 🙃
Benim de bat 11 mayıs bende değerlendirdiğimi düşünüyorum bekleyip görelim bakalım inşallah hepimiz bu ay hayırlı sağlıklı haberler alırız🥰😍💐

Benim bat 10 mayıs, göğüslerimde ağrı var özellikle uçlarında.

Benim de bat 9 ya da 10 Mayıs bu ay iyi degerlendirdik diye düşünüyorum inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız 🙂

Benim de bat 11 mayıs bende değerlendirdiğimi düşünüyorum bekleyip görelim bakalım inşallah hepimiz bu ay hayırlı sağlıklı haberler alırız🥰😍💐
İnşallah canım yaa sil.baştan gene başladık şimdi test için gün sayıyoruz tekrardan 🙂🥰

Selam 🤗 bat 12-13 Mayıs. Bu ay ilk kez ovülasyon ile takipteyim hala pik olamadım ama değerlendiriyorum. Geçen ay ki ekipten bir kaç kişi burada umarım bu ay güzel haberler alırız çok amin 🙏🏻😂

Bu ay da beraberiz hemşehrilim ☺️ inşallah bu ay güzel haberleri alırız 🙏🏻

Selam 🤗 bat 12-13 Mayıs. Bu ay ilk kez ovülasyon ile takipteyim hala pik olamadım ama değerlendiriyorum. Geçen ay ki ekipten bir kaç kişi burada umarım bu ay güzel haberler alırız çok amin 🙏🏻😂
Evet canım bende geçen ayki ekiptenim zaten allah hepimize hayırlı haberi bu ay aldırır insallah 🤩🥰

Selam
Bat 10 Mayıs. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum 25 Nisan...

Benim bat 16 Mayıs ama yine de katılayım mı 😅

Tabikide katıl canım beraber bekleyelim 😃
Ben henüz adetten temizlenmedim çarşamba inşallah temizleneceğim sonra muhtemel iki üç gün sonra yumurtlama döngüm kısa olduğu için takvim de 16 Mayıs gösteriyor tüm tahliller yapıldı bir tek sol tüp kapalı doktorum da artık ya nasip biraz salsan dedi de bakalım bu ay hebele hübele olacak inşallah güzel haberler alırız 😌

Back
X