Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bat 11 mayıs bende değerlendirdiğimi düşünüyorum bekleyip görelim bakalım inşallah hepimiz bu ay hayırlı sağlıklı haberler alırızKızlar merhaba yumurtlamamı değerlendjrdim bat bekliyorum beraber bekleyelim mi bendr şu an hiç belirti yok peki sizlerde var mı test yapmayı beraber bekleyelim![]()
Kızlar merhaba yumurtlamamı değerlendjrdim bat bekliyorum beraber bekleyelim mi bendr şu an hiç belirti yok peki sizlerde var mı test yapmayı beraber bekleyelim![]()
İnşallah canım yaa sil.baştan gene başladık şimdi test için gün sayıyoruz tekrardanBenim de bat 11 mayıs bende değerlendirdiğimi düşünüyorum bekleyip görelim bakalım inşallah hepimiz bu ay hayırlı sağlıklı haberler alırız![]()
Inşallah canım bol bol dua ediyorum bebiş bekleyen sisterlarım icinBenim de bat 9 ya da 10 Mayıs bu ay iyi degerlendirdik diye düşünüyorum inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız![]()
Bekleme zamanı en sıkıntılı süreç gerçekten her ay hüsran oluyor bakalım bu ay inşallah hepimiz hayırlı haberi alırızİnşallah canım yaa sil.baştan gene başladık şimdi test için gün sayıyoruz tekrardan![]()
SelamKızlar merhaba yumurtlamamı değerlendjrdim bat bekliyorum beraber bekleyelim mi bendr şu an hiç belirti yok peki sizlerde var mı test yapmayı beraber bekleyelim![]()
Bu ay da beraberiz hemşehrilimBenim de bat 11 mayıs bende değerlendirdiğimi düşünüyorum bekleyip görelim bakalım inşallah hepimiz bu ay hayırlı sağlıklı haberler alırız![]()
Hakikaten bu ay da beraberizBu ay da beraberiz hemşehriliminşallah bu ay güzel haberleri alırız
![]()
Evet canım bende geçen ayki ekiptenim zaten allah hepimize hayırlı haberi bu ay aldırır insallahSelambat 12-13 Mayıs. Bu ay ilk kez ovülasyon ile takipteyim hala pik olamadım ama değerlendiriyorum. Geçen ay ki ekipten bir kaç kişi burada umarım bu ay güzel haberler alırız çok amin
![]()
Bekleme zamanı en sıkıntılı süreç gerçekten her ay hüsran oluyor bakalım bu ay inşallah hepimiz hayırlı
Evet yaa vakitte gećmez artık bizeBenim de bat 11 mayıs bende değerlendirdiğimi düşünüyorum bekleyip görelim bakalım inşallah hepimiz bu ay hayırlı sağlıklı haberler alırız![]()
Ah inşallah yaaHakikaten bu ay da beraberizinşallah bu ay hayırlı haberler alırız
![]()
Evet hatırlıyorum isimden inşallah alalım güzel haberleriEvet canım bende geçen ayki ekiptenim zaten allah hepimize hayırlı haberi bu ay aldırır insallah![]()
Bat 10 Mayıs. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum 25 Nisan...Kızlar merhaba yumurtlamamı değerlendjrdim bat bekliyorum beraber bekleyelim mi bendr şu an hiç belirti yok peki sizlerde var mı test yapmayı beraber bekleyelim![]()
Tabikide katıl canım beraber bekleyelimBenim bat 16 Mayıs ama yine de katılayım mı![]()
Insallah guzel haberler alırsin canımSelam
Bat 10 Mayıs. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum 25 Nisan...
Evet canım 26 nisanda oldu lekelenmem oldu ordan anladımEvet hatırlıyorum isimden inşallah alalım güzel haberleriyumurtlaman oldu mu canım senin
Ben henüz adetten temizlenmedim çarşamba inşallah temizleneceğim sonra muhtemel iki üç gün sonra yumurtlama döngüm kısa olduğu için takvim de 16 Mayıs gösteriyor tüm tahliller yapıldı bir tek sol tüp kapalı doktorum da artık ya nasip biraz salsan dedi de bakalım bu ay hebele hübele olacak inşallah güzel haberler alırızTabikide katıl canım beraber bekleyelim![]()