- 4 Şubat 2025
- 341
- 114
- 18
- 25
Femometer connect diye bir uygulama giriş yapınca her şeyi öğreniyorsunuz. Ne zaman lh testi yapılması gerekiyor veya ne zaman ilişki gerekiyorsa hepsini söylüyor bazı tanıdıklarım hep bunun takibini yaparak gebr kalmış bende yeni öğrendim deneyeceğim bakalım nasıl olacakNası bır uygulama canım yazarmısın ismini
Şy şekilde bilgileri var takip etmekte fayda vardır diye düşündüm bende şans vereceğim bir iki ay inşallah güzel haberler alırızNası bır uygulama canım yazarmısın ismini
İşte baktığım uygulamaya göre bu %68 lh yani %60 80 ihtimalli dedi yani kullandığım uygulamaya göre henğz yumurtlama olmamış 1 mayıs gösteriyor bunlar ise yüksek ihtimalli günler diye geçiyorBugünü değerlendjr canım pik olmuş
Peki uygulamaya nasıl güveneceğiz kiCanım biliyor musun benim öğrendiğim bir şey var ben ovulasyon testi yaptım ve iki çizgi de koyu çıktı bir uygulama var ona attım %68 lh koyuluğu dedi yani tam yumurtlama değil halbuki bugün yumurtlama günüm olması lZım yani koyu diyoruz ama tam kıyodeğil
Bir kaç kişi kullanıp hamile kalmış bende şans vermek istedimPeki uygulamaya nasıl güveneceğiz ki
Bende indirdim şimdi ama hamilelik döngün geçmiş dedi ne alakaysaBir kaç kişi kullanıp hamile kalmış bende şans vermek istedim
Aynen bende ona göre hareket edeceğim bakalım nasıl olacakBende indirdim şimdi ama hamilelik döngün geçmiş dedi ne alakaysabiraz daha kurcalarım ama pek güvenemedim testime düşük dedi pik e çok yakın bir yerde olmama rağmen dur bakalım bakacağız
Tabi canım bencede denemekte fayda var bende indireyimŞy şekilde bilgileri var takip etmekte fayda vardır diye düşündüm bende şans vereceğim bir iki ay inşallah güzel haberler alırız
Gunluk takıp etmıyomusunuz yenı mı koyulasmaya basladı egwrkı oyleyse program yanlişmı bılgı verıyor acabaBende indirdim şimdi ama hamilelik döngün geçmiş dedi ne alakaysabiraz daha kurcalarım ama pek güvenemedim testime düşük dedi pik e çok yakın bir yerde olmama rağmen dur bakalım bakacağız
Nasıl yani tam gününüz miKız benim adetim başladı yaa neden böyle oldu sımdi
Hayır 13 mayısta olması grekiyordu neden böyle oldu anlamadım resmen adet oluyorumNasıl yani tam gününüz mi
Acile mi görünseniz çünkü daha 14 gün varHayır 13 mayısta olması grekiyordu neden böyle oldu anlamadım resmen adet oluyorum
Randevu aldim canım ancak o da 5 mayısaAcile mi görünseniz çünkü daha 14 gün var
Günlük test yapıyorum evet koyulaşmaya başladı takvim uygulamasına göre bugündü ama bence yarın olacak bu arkadaşın bahsettiği uygulamaya göre bana geçmiş yumurtlama günün diyor testi atıyorum düşük gösteriyor halbuki kaç günün en koyu hali tam güvenemedim açıkçası saçma geldiGunluk takıp etmıyomusunuz yenı mı koyulasmaya basladı egwrkı oyleyse program yanlişmı bılgı verıyor acaba
Aa daha çok var halbuki. Geçen birinin yazısını okudum ya bulursam atarım onada böyle olmuş meğer regl bitiminde yumurtlamış 14 gün geçince yeniden regl olmuş sizinde mi bu tarz bişey acabaKız benim adetim başladı yaa neden böyle oldu sımdi
Acaba üstüne gorme yerleşme kanaması olabilirmiRandevu aldim canım ancak o da 5 mayısa
İnşallah canımSeninle günümuz ayni canım insallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?